Novice

< nazaj

Jutri se pričenjajo treningi za nogometaše brez pogodb

Datum: 11.6.2013
V sredo, 12. 6. 2013, se na igrišču ND Slovan na Kodeljevem ob 10. uri pričenjajo dvomesečne priprave za nogometaše brez pogodb. Sindikat SPINS je danes na uradni novinarski konferenci predstavil uradnega trenerja nogometašev brez pogodb, Ermina Rakovića, dobitnika nagrade za najboljšega nogometaša leta SPINS XI 2006.
 
Priprave bodo obsegale približno 25 treningov in 6 prijateljskih tekem z domačimi in tujimi klubi, med drugim tudi z NK Zavrč, novim članom 1. SNL, kluboma NK Triglav Kranj in NK Olimpija ter s hrvaškim prvoligašem, HNK Rijeka. Na priprave se je že prijavilo veliko število nogometašev, med drugim tudi Milan Anđelković, Boštjan Jelečevič, Suvad Grabus, Mitja Mörec, Zoran Zeljkovič, Luka Žinko, Alen Čoralič, Anej Lovrečič in drugi.
 
Pri Sindikatu profesionalnih igralcev nogometa Slovenije smo že začeli z zbiranjem prijav za nogometaše brez pogodb, zato prosimo vse tiste nogometaše, ki še niso poslali prijav in bi se želeli udeležiti dvomesečnih priprav, naj svojo prijavo v čim krajšem času pošljejo na e-naslov: saraja.sribar@spins.si. Priprave in udeležba na mednarodnem turnirju so za člane SPINS brezplačne.
 
Nogometaši brez pogodb se bodo v sklopu priprav udeležili tudi mednarodnega turnirja FIFPRo Tournament Central Europe 2013, ki ga svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro organizira v sodelovanju z združenjem evropskih nogometnih zvez UEFA. Turnirja v Nyonu v Švici se bodo med 5. in 7. 7. 2013 poleg države gostiteljice in seveda Slovenije udeležile še Bolgarija, Srbija in Grčija. Tekme bodo odigrane na igriščih združenja UEFA.
 
Tovrstni turnirji so pomagali že mnogim nogometašem do novih pogodb, saj so novega delodajalca prav s pomočjo turnirja našli številni slovenski igralci.
 
Urnik turnirja je sledeč:
 

Sobota, 6. julij 2013
12:00 h Bolgarija Švica
13:15 h Grčija Srbija
14:30 h Bolgarija Slovenija
15:45 h Švica Grčija
17:00 h Srbija Slovenija

Nedelja, 7. julij 2013
12:00 h Bolgarija Grčija
13:15 h Švica Srbija
14:30 h Grčija Slovenija
15:45 h Bolgarija Srbija
17:00 h Slovenija Švica

Več informacij o samem turnirju si lahko preberete tukaj.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji