Novice

< nazaj

Ekipa SPINS se je pomerila z romunskim prvakom

Datum: 30.6.2017
S prvo tekmo letošnjih priprav včeraj, se je ekipa SPINS, proti romunskemu prvaku FC Viitorul, ki ga vodi legendarni Gheorge Hagi, vsaj v prvem polčasu predstavila v lepi luči, saj je izgubljala z minimalnim zaostankom z ena proti nič. Ker je šlo za trening tekmo, kjer je trener ekipe poskušal poiskati najprimernejši sistem igranja za turnir, ki bo potekal v soboto v Zagrebu, končni rezultati ni bil v ospredju. Po rošadah v ekipi, je bil končni rezultat 6:0. 

Ekipa bo danes opravila še zadnji trening v pripravljalni bazi na Brdu pri Kranju, potem pa se odpravila na FIFPro turnir na Hrvaškem.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji