Novice

< nazaj

Ekipa SPINS se je pomerila z romunskim prvakom

Datum: 30.6.2017
S prvo tekmo letošnjih priprav včeraj, se je ekipa SPINS, proti romunskemu prvaku FC Viitorul, ki ga vodi legendarni Gheorge Hagi, vsaj v prvem polčasu predstavila v lepi luči, saj je izgubljala z minimalnim zaostankom z ena proti nič. Ker je šlo za trening tekmo, kjer je trener ekipe poskušal poiskati najprimernejši sistem igranja za turnir, ki bo potekal v soboto v Zagrebu, končni rezultati ni bil v ospredju. Po rošadah v ekipi, je bil končni rezultat 6:0. 

Ekipa bo danes opravila še zadnji trening v pripravljalni bazi na Brdu pri Kranju, potem pa se odpravila na FIFPro turnir na Hrvaškem.

Ostale novice

 • SREČNO 2019
  3.1.2019

  SREČNO 2019

  Želimo vam srečno in uspešno leto 2019.

 • Konstitutivna seja arbitraže NZS
  20.12.2018

  Konstitutivna seja arbitraže NZS

  V ponedeljek so se na konstitutivni seji zbrali člani Arbitraže NZS, ki bo v prihodnje pristojna za reševanje sporov iz pogodbenega razmerja v nogometu.

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

 • Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS
  23.10.2018

  Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS

  Danes se je vodstvo Nogometne zveze Slovenije, predsednik Radenko Mijatović in eden izmed štirih podpredsednikov Franci Zavrl, udeležilo delovnega sestanka na sedežu sindikata SPINS, z namenom potrditve smernic sodelovanja v prihodnjih nekaj mesecih.

 • Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”
  18.10.2018

  Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”

  Branilec Juventusa in italijanske nogometne reprezentance Giorgio Chiellini podpira kampanjo "Mind the Gap".

Sorodne novice

Sponzorji