Novice

< nazaj

Udeležba ekipe SPINS na turnirju FIFPro Hrvatska 2017

Datum: 4.7.2017

Ob dobrih trenažnih pogojih ter popolni osredotočenosti na pripravo nogometašev, je strokovna trenerska ekipa selekcije SPINS uspešno končala letošnjo izvedbo treningov in tekem za nogometaše brez pogodb. Tokrat so nogometaši lahko računali na gostoljubje hotelov na Brdu pri Kranju, Naklem in v Zagrebu, z vključenimi nočitvami in vrhunsko prehrano. 

Zadnje dejanje priprav se je odvilo v Zagrebu z udeležbo na turnirju štirih selekcij, kjer so poleg slovenske ekipe, sodelovale še ekipe gostiteljice Hrvaške ter srbska in črnogorska selekcija sindikatov, članic FIFPro.

V prvi tekmi polfinala proti Hrvaški, je ekipa SPINS po odličnem prvem polčasu, ki se je končal brez golov, 
v drugem polčasu popustila in na koncu izgubila s 3:0. V boju za tretje mesto, se je pomerila s Srbijo in po enakopravni igri morala priznati poraz z rezultatom 2 proti 1 ter tako zasedla 4. mesto. V finalu turnirja med Hrvaško in Črno goro je bilo po koncu rednega dela izenačeno 1 proti 1, po enajstmetrovkah pa je zasluženo slavila Hrvaška.

Ostale novice

 • SREČNO 2019
  3.1.2019

  SREČNO 2019

  Želimo vam srečno in uspešno leto 2019.

 • Konstitutivna seja arbitraže NZS
  20.12.2018

  Konstitutivna seja arbitraže NZS

  V ponedeljek so se na konstitutivni seji zbrali člani Arbitraže NZS, ki bo v prihodnje pristojna za reševanje sporov iz pogodbenega razmerja v nogometu.

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

 • Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS
  23.10.2018

  Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS

  Danes se je vodstvo Nogometne zveze Slovenije, predsednik Radenko Mijatović in eden izmed štirih podpredsednikov Franci Zavrl, udeležilo delovnega sestanka na sedežu sindikata SPINS, z namenom potrditve smernic sodelovanja v prihodnjih nekaj mesecih.

 • Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”
  18.10.2018

  Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”

  Branilec Juventusa in italijanske nogometne reprezentance Giorgio Chiellini podpira kampanjo "Mind the Gap".

Sorodne novice

Sponzorji