Novice

< nazaj

Nov ciklus priprav ekipe SPINS

Datum: 20.6.2017

Včeraj so se v NNC Brdo, z dopoldanskim treningom, začele priprave za nogometaše brez pogodb. Treningi potekajo v optimalnih pogojih, saj je udeležencem zagotovljen tudi brezplačna hotelska nastanitev in vrhonska prehrana, po besedah trenerja Rakovića pa pri nogometaših ne manjka motivacije in zavzetosti.

Ker so v vmesnem času nekateri nogometaši že našli novega delodajalca (klub), se je sprostilo nekaj mest, zato vse zainteresirane prosimo, naj nikakor ne odlašajo s prijavami, ki so še vedno možne na telefon 051 393 333 (Ermin Raković).

Naj ponovno omenimo, da se bo ekipa SPINS, med 30. 6. in 2. 7., udeležila mednarodnega turnirja v Zagrebu, na katerem so poleg prisotnosti skavtov in predstavnikov klubov sodelujočih držav (Hrvaške, Srbije, Črne gore in Slovenije), svojo prisotnost potrdili tudi predstavniki klubov iz Indije oziroma novo nastale Super lige, Belgije in Avstrije.

Ostale novice

 • SREČNO 2019
  3.1.2019

  SREČNO 2019

  Želimo vam srečno in uspešno leto 2019.

 • Konstitutivna seja arbitraže NZS
  20.12.2018

  Konstitutivna seja arbitraže NZS

  V ponedeljek so se na konstitutivni seji zbrali člani Arbitraže NZS, ki bo v prihodnje pristojna za reševanje sporov iz pogodbenega razmerja v nogometu.

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

 • Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS
  23.10.2018

  Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS

  Danes se je vodstvo Nogometne zveze Slovenije, predsednik Radenko Mijatović in eden izmed štirih podpredsednikov Franci Zavrl, udeležilo delovnega sestanka na sedežu sindikata SPINS, z namenom potrditve smernic sodelovanja v prihodnjih nekaj mesecih.

 • Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”
  18.10.2018

  Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”

  Branilec Juventusa in italijanske nogometne reprezentance Giorgio Chiellini podpira kampanjo "Mind the Gap".

Sorodne novice

Sponzorji