Novice

< nazaj

Dejan Djermanović bo tudi v prihajajoči sezoni igral na Poljskem

Datum: 13.7.2017
Dejan Djermanović, devetindvajsetletni nogometaš iz Ljubljane, ki se je letos udeležil priprav za nogometaše brez pogodb, ki so potekale v NNC Brdo in mednarodnega FIFPro turnirja v Zagrebu, je novega delodajalca zopet našel na Poljskem. Tokrat bo zaigral za tamkajšnjega drugoligaša FKS Stal Mielec, s katerim je podpisal enoletno pogodbo. Naj le omenimo, da je v spomladanskem delu pretekle sezone nastopal za Miedz Legnico.

"Rad bi se zahvalil sindikatu SPINS, ki mi je omogočil priprave na vrhunski ravni. Vsekakor so mi treningi in prijateljske tekmi koristile, saj sem tako veliko lažje našel novega delodajalca. Sodelovanje na pripravah, ki jih organizira SPINS tako priporočam res vsakemu nogometašu, ki je brez pogodbe" je v pozitivnem duhu ob podpisu pogodbe dejal Djermanović.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji