Novice

< nazaj

Dejan Djermanović bo tudi v prihajajoči sezoni igral na Poljskem

Datum: 13.7.2017
Dejan Djermanović, devetindvajsetletni nogometaš iz Ljubljane, ki se je letos udeležil priprav za nogometaše brez pogodb, ki so potekale v NNC Brdo in mednarodnega FIFPro turnirja v Zagrebu, je novega delodajalca zopet našel na Poljskem. Tokrat bo zaigral za tamkajšnjega drugoligaša FKS Stal Mielec, s katerim je podpisal enoletno pogodbo. Naj le omenimo, da je v spomladanskem delu pretekle sezone nastopal za Miedz Legnico.

"Rad bi se zahvalil sindikatu SPINS, ki mi je omogočil priprave na vrhunski ravni. Vsekakor so mi treningi in prijateljske tekmi koristile, saj sem tako veliko lažje našel novega delodajalca. Sodelovanje na pripravah, ki jih organizira SPINS tako priporočam res vsakemu nogometašu, ki je brez pogodbe" je v pozitivnem duhu ob podpisu pogodbe dejal Djermanović.

Ostale novice

 • SREČNO 2019
  3.1.2019

  SREČNO 2019

  Želimo vam srečno in uspešno leto 2019.

 • Konstitutivna seja arbitraže NZS
  20.12.2018

  Konstitutivna seja arbitraže NZS

  V ponedeljek so se na konstitutivni seji zbrali člani Arbitraže NZS, ki bo v prihodnje pristojna za reševanje sporov iz pogodbenega razmerja v nogometu.

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

 • Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS
  23.10.2018

  Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS

  Danes se je vodstvo Nogometne zveze Slovenije, predsednik Radenko Mijatović in eden izmed štirih podpredsednikov Franci Zavrl, udeležilo delovnega sestanka na sedežu sindikata SPINS, z namenom potrditve smernic sodelovanja v prihodnjih nekaj mesecih.

 • Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”
  18.10.2018

  Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”

  Branilec Juventusa in italijanske nogometne reprezentance Giorgio Chiellini podpira kampanjo "Mind the Gap".

Sorodne novice

Sponzorji