Novice

< nazaj

S porazom na zadnji tekmi ekipa SPINS zasedla končno 4. mesto

Datum: 8.7.2013
Nyon, 7. 7. 2013

SPINS : Team SAFP (1:2) (0:1)

Začetna postava SPINS: Andrić, Lazić, Salkić, Grabus, Ćoralić, Romih, Janežič, Poplatnik M., Smiljanić, Škerjanc, Panikvar

Rezervna klop SPINS: Brljak, Bordon, Poplatnik A., Zeljković, Korun

Strelec za SPINS: Poplatnik A.

Na turnirju je za ekipo SPINS potekala še zadnja tekma. Igralcem se je kljub trudu in borbenosti že kazala utrujenost po štirih tekmah, k čemur so botrovale tudi ponovno visoke temperature v Nyonu. Obe ekipi sta sicer srečanje začeli dokaj zadržano, slovenski igralci pa so z nekaj napadalnimi akcijami skušali priti v vodstvo. Že v 22. minuti je moral trener Raković opraviti prvo menjavo, saj se je bil Lazić s poškodovanim palcem prisiljen predčasno odpraviti pod prho. V 27. minuti je ekipa Švice tudi prvič zadela.
 
Drugi polčas je ponudil zanimivo igro in številne poskuse obeh ekip. Švicarji so z dinamično igro nekajkrat ogrozili vrata ekipe SPINS, nato pa še drugič zadeli. Nekaj minut pred koncem je po obetavni akciji Aleš Poplatnik zadel za 1:2 in s tem postavil tudi končni rezultat na tekmi.

Ekipa SPINS je tako na turnirju FIFPro Tournament Central Europe 2013 dosegla končno 4. mesto, saj se je zaradi enakega števila točk z Bolgarijo upoštevala razlika v golih, v primeru zmage s 3:0 pa bi ekipa SPINS dosegla 1. mesto. Igralcem čestitamo za borbenost in dobre predstave, ki so jih prikazali na turnirju!

Končni vrstni red turnirja:
1. Srbija
2. Grčija
3. Švica
4. Slovenija
5. Bolgarija


 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji