Novice

< nazaj

S porazom na zadnji tekmi ekipa SPINS zasedla končno 4. mesto

Datum: 8.7.2013
Nyon, 7. 7. 2013

SPINS : Team SAFP (1:2) (0:1)

Začetna postava SPINS: Andrić, Lazić, Salkić, Grabus, Ćoralić, Romih, Janežič, Poplatnik M., Smiljanić, Škerjanc, Panikvar

Rezervna klop SPINS: Brljak, Bordon, Poplatnik A., Zeljković, Korun

Strelec za SPINS: Poplatnik A.

Na turnirju je za ekipo SPINS potekala še zadnja tekma. Igralcem se je kljub trudu in borbenosti že kazala utrujenost po štirih tekmah, k čemur so botrovale tudi ponovno visoke temperature v Nyonu. Obe ekipi sta sicer srečanje začeli dokaj zadržano, slovenski igralci pa so z nekaj napadalnimi akcijami skušali priti v vodstvo. Že v 22. minuti je moral trener Raković opraviti prvo menjavo, saj se je bil Lazić s poškodovanim palcem prisiljen predčasno odpraviti pod prho. V 27. minuti je ekipa Švice tudi prvič zadela.
 
Drugi polčas je ponudil zanimivo igro in številne poskuse obeh ekip. Švicarji so z dinamično igro nekajkrat ogrozili vrata ekipe SPINS, nato pa še drugič zadeli. Nekaj minut pred koncem je po obetavni akciji Aleš Poplatnik zadel za 1:2 in s tem postavil tudi končni rezultat na tekmi.

Ekipa SPINS je tako na turnirju FIFPro Tournament Central Europe 2013 dosegla končno 4. mesto, saj se je zaradi enakega števila točk z Bolgarijo upoštevala razlika v golih, v primeru zmage s 3:0 pa bi ekipa SPINS dosegla 1. mesto. Igralcem čestitamo za borbenost in dobre predstave, ki so jih prikazali na turnirju!

Končni vrstni red turnirja:
1. Srbija
2. Grčija
3. Švica
4. Slovenija
5. Bolgarija


 

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji