Novice

< nazaj

Velik preobrat selekcije SPINS za novo zmago

Datum: 13.7.2012

Odmevne igre na mednarondnih tekmah in suverene domače zmage selekcije SPINS so bile več kot zadosten razlog, da je ekipa NK Radomelj tekmo od prve minute začela izredno motivirano in agresivno.

Tako so Radomlje povedle po odlično izvedenem prostem strelu Marka Lundra, ki je mlajši brat člana selekcije SPINS, Matjaža Lundra. Selekcija SPINS je začela sklepati obroč okoli vrat Radomelj, gol je visel v zraku, a je nato po nekaj zapravljenih priložnostih, iz prekinitve ponovno presenetila domača ekipa.

Šok je uspel in kaj kmalu je bomba Teinovića dokončno prebudila nogometaše brez pogodb, ki so začeli igrati svojo značilno igro. Kaj kmalu je bil rezultat izenačen, saj je po lepi akciji zadel Dalibor Stojanović.

V drugem polčasu je prevladovala selekcija SPINS in na koncu preko Luke Tomića strla odpor kompaktnih gostiteljev in zasluženo zabeležila novo zmago na poti do Amsterdama.

Radomlje; 13.7.2012

NK Radomlje : SPINS  2 : 3 (2:2)

SPINS: Botonjić, Grabus, Lazić, Kapić, Lunder, Teinović, Mujaković, Stojanović, Rujović, Smukavec, Raković
Igrali so še: Božjak, Andjelković, Kravanja, Cvijanović, Kovjenić, A. Tomić, L. Tomić, Džanan, Gazibegović

Strelci za SPINS: Teinović 28', Stojanović 36', L. Tomić 85' 

 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji