Novice

< nazaj

V novi opremi do prve zmage

Datum: 1.7.2012

Tenetiše, 30.6.2012

NK Triglav Kranj : SPINS 0 : 5 (0 :1)

Postava: Božjak, Grabus, Lazić, Kapić, Kravanja, Najdenov, Žinko, Stojanović, Rujović, Smiljanić, Čehić
Igrali so še: Grdić, Tomić, Cvijanović, Smukavec

Strelci: 21' Najdenov; 60' Rujović, 70' Grdić, 72' Rujović, 82' Smukavec

Drugo gostovanje in prva dopoldanska tekma ter novi dresi so bili očitno pravi recept, da so nogometaši brez pogodb pokazali igro na visokem nivoju, ki je tokrat postregla tudi z učinkovitostjo v zaključkih akcije.

Čeprav je rezultat visok, bi bil lahko še bistveno višji in tudi dejstvo, da je Kranj imel na razpolago 28 igralcev, željnih dokazovanja, ni zadostovalo niti za dostojen odpor domačinov.

Neizmerna vročina, zaradi katere so sodniki določili v vsakem polčasu en odmor za osvežitev, ni bila ovira, da nebi nogometaši brez pogodb pokazali izredno hitro, kombinatorno in učinkovito predstavo, v vadbeni bazi NK Triglav Kranja v Tenetišah.

Z dvema izjemnima zadetkoma je navdušil Enes Rujović in bil med boljšimi posamezniki srečanja.

Nogometaši brez pogodb bodo v ponedeljek, torek in četrtek trenirali v Centru Harmonija ob 18.00 uri medtem, ko bodo imeli  v  sredo dopoldanski trening ob 9.30, prav tako v Centru Harmonija.

V petek jih čaka prijateljska tekma z ukrajinskim prvoligašem pod Pohorjem, v nedeljo pa srečanje z ekipo Bele Krajine v Centru Harmonija v Mengšu.
 

 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji