Novice

< nazaj

SPINS : NK Bela Krajina 3:0 (2:0)

Datum: 8.7.2012

Zadnjo tekmo v tem tednu so nogometaši brez pogodb zaključili z zasluženo zmago and NK Bela Krajina.
Drugoligaša iz Črnomlja je vodil Jani Pate, ki je zadnji dve leti vodil selekcijo SPINS in se prvič uradno predstavil kot trener Bele Krajine.

Današnja tekma je pokazala, da so nogometaši brez pogodb že dodobra uigrana ekipa, saj ima igra varovancev Beširevića rep in glavo. Kljub temu, da je bila ekipa premešana, se to na igrišču ni poznalo in tako je skozi celotno srečanje prevladovala rumena, nova barva dresov selekcije SPINS.

Priložnosti so se vrstile ena za drugo in kljub vročini je bilo kar nekaj lepih akcij. Najlepša se je končala s prelepim zadetkom Amela Mujakovića, ki je lepo sprejel žogo na prsih in iz polvoleja z dvajsetih metrov neubranljivo zadel v levi spodnji kot vratarja Tomaža Vidergarja.

Tomaž Vidergar je bil med prvimi, ki si je preko selekcije SPINS našel novega delodajalca in prav on ima kar nekaj zaslug, da ni bila razlika še večja. Po vodstvu pritisk selekcije SPINS ni popustil in že dobrih deset minut kasneje je Amel Mujaković še drugič zadel, tokrat je bil po prekinitvi najvišji v skoku in z glavo žogo dobesedno zabil v mrežo.

Bela Krajina je bila dvakrat nevarna iz protinapada, a je vratar Botonjič rutinirano ohranil mrežo nedotaknjeno.

V drugem polčasu, sta oba trenerja zamenjala skoraj vse igralce. Že po petih minutah drugega dela se je Stojanovič sam znašel iz oči v oči z gostujočim vratarjem ter ga, v slogu velikih mojstrov, premagal. Selekcija SPINS je odlično kombinirala, igrala hitro in si ustvarila še nekaj priložnosti, a izid je do konca srečanja ostal nespremenjen.

Še dvanajst dni nas loči do odhoda selekcije SPINS na »FIFPro Tournament 2012 v Amsterdam, kamor se bo podalo 18 nogometašev, ki bodo prepričali trenerja Suda Beširevića in bili seveda takrat brez pogodb.

Mengeš; 8.7.2012

SPINS : NK Bela Krajina 3:0 (2:0)

Postava SPINS: Botonjić, A. Tomić, Bečiri, Cvijanović, Djukić; Najdenov, Žinko, Mujaković; L. Tomić, Kravanja, Jakopič

Igrali so še: Božjak, Lunder, Kapić, Lazić, Grabus, Rujović, Smukavec, Stojanović, Raković

Strelci: Mujaković 23', 35'; Stojanović 50'

 

 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji