Novice

< nazaj

Prva zmaga ekipe SPINS na turnirju v Nyonu

Datum: 6.7.2013
Nyon, 6. 7. 2013

ABF : SPINS (1:2) (0:0)

Začetna postava SPINS: Andrić, Jelečević, Lazić, Salkić, Grabus, Ćoralić, Zeljković, Korun, Smiljanić, Škerjanc, Panikvar

Rezervna klop SPINS: Bordon, Popolatnik M., Poplatnik A., Romih, Janežič, Brljak

Strelca za SPINS: Zeljković, Jelečević

Igralci ekipe SPINS so tekmo začeli z dobro in čvrsto igro v obrambni vrsti, kjer so se izkazali predvsem Lazić, Ćoralić in Jelečević. Dobra igra v obrambi je posledično vplivala tudi na dobro igro v napadu. Zvrstilo se je kar nekaj lepih priložnosti pred golom bolgarske ekipe, ki pa jih naši nogometaši niso znali izkoristiti. Prvi polčas se je kljub premoči ekipe SPINS končal z neodločenim izidom 0:0.

V drugem polčasu sta trenerja obeh ekip dala priložnost tudi igralcem iz klopi, a tekma še zdaleč ni izgubila na atraktivnosti. V sredini drugega polčasa je lep samostojni predor izkoristil Zeljković in s strelom iz približno dvajsetih metrov premagal vratarja nasprotne ekipe. Dobrih deset minut zatem so po napaki obrambe SPINS-a bolgarski nogometaši izenačili na 1:1. Po izenačujočem zadetku se je igra na obeh straneh razživela. V zadnjih minutah pred koncem je po izvajanju prostega strela proti golu sprožil Jelečević in z lepim zadetkom postavil končni rezultat 1:2.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji