Novice

< nazaj

Prva zmaga ekipe SPINS na turnirju v Nyonu

Datum: 6.7.2013
Nyon, 6. 7. 2013

ABF : SPINS (1:2) (0:0)

Začetna postava SPINS: Andrić, Jelečević, Lazić, Salkić, Grabus, Ćoralić, Zeljković, Korun, Smiljanić, Škerjanc, Panikvar

Rezervna klop SPINS: Bordon, Popolatnik M., Poplatnik A., Romih, Janežič, Brljak

Strelca za SPINS: Zeljković, Jelečević

Igralci ekipe SPINS so tekmo začeli z dobro in čvrsto igro v obrambni vrsti, kjer so se izkazali predvsem Lazić, Ćoralić in Jelečević. Dobra igra v obrambi je posledično vplivala tudi na dobro igro v napadu. Zvrstilo se je kar nekaj lepih priložnosti pred golom bolgarske ekipe, ki pa jih naši nogometaši niso znali izkoristiti. Prvi polčas se je kljub premoči ekipe SPINS končal z neodločenim izidom 0:0.

V drugem polčasu sta trenerja obeh ekip dala priložnost tudi igralcem iz klopi, a tekma še zdaleč ni izgubila na atraktivnosti. V sredini drugega polčasa je lep samostojni predor izkoristil Zeljković in s strelom iz približno dvajsetih metrov premagal vratarja nasprotne ekipe. Dobrih deset minut zatem so po napaki obrambe SPINS-a bolgarski nogometaši izenačili na 1:1. Po izenačujočem zadetku se je igra na obeh straneh razživela. V zadnjih minutah pred koncem je po izvajanju prostega strela proti golu sprožil Jelečević in z lepim zadetkom postavil končni rezultat 1:2.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji