Novice

< nazaj

Na tretji tekmi v Nyonu remi ekipe SPINS

Datum: 7.7.2013
Nyon, 7. 7. 2013

SPINS : Team PSAP (1:1) (1:0)

Začetna postava SPINS: Brljak, Jelečević, Lazić, Salkić, Grabus, Ćoralić, Zeljković, Korun, Smiljanić, Škerjanc, Panikvar

Rezervna klop SPINS: Andrić, Bordon, Poplatnik M., Poplatnik A., Romih, Janežič

Strelec za SPINS: Škerjanc

Igralci ekipe SPINS so tekmo začeli napadalno ter s čvrsto igro v obrambi, kar se je poplačalo že v 8. minuti, ko so v lepi akciji premoč kronali z zadetkom Škerjanca za 1:0. Grki sicer niso imeli veliko priložnosti, saj so igrali zadržano, ekipa SPINS pa je dominirala tudi na sredini igrišča. V 29. minuti se je izkazal Brljak, ko je ubranil močen strel grškega igralca.

Drugi polčas so Grki pričeli igrati napadalneje, a so Slovenci napade hitro ustavili ter navdušili s hitrimi prenosi. Obe ekipi sta imeli nekaj lepih priložnosti, ki pa jih nista znali izkoristiti tudi po vstopu rezervnih igralcev v igro. V 52. minuti so Grki napravili prekršek nad Jelečevićem in mu razbili arkado, zato je moral zapustiti igrišče. Ekipa SPINS je nekaj časa tekmo nadaljevala z zgolj 10 igralci, nato pa je v igro kot rezervni igralec vstopil vratar Andrić. To je na igrišču povzročilo rahel kaos, kar so Grki dobro izkoristili in zadeli za 1:1.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji