Novice

< nazaj

Generalka brez golov

Datum: 19.7.2012

Na igrišču je kar mrgolelo nekdanjih prvoligaških igralcev, tako so za Krko igrala znana imena slovenskega nogometa, kot so, Mitja Brulc, Miroslav Radulović, Dejan Grabić, Sašo Božičič, Tomislav Mišura, Rok Marinič, Alen Vučkič.

Imena na obeh straneh so obljubljala veliko in razen golov, je bilo v Brežicah videti veliko dobrega in atraktivnega nogometa.

Od prve minute so pobudo v svoje noge prevezeli nogometaši brez pogodb in si poleg vratnice Smiljaniča, v prvem polčasu pripravili kar nekaj priložnosti za gol. S streli od daleč so poiskusili Žinko, Mujaković in Rujović. Mujakoviču pa je vratar Krke preprečil veselje po domisleni akciji celotnega napada selekcije SPINS.

V drugem polčasu je selekcija SPINS še bolj oblegala vrata Krke, medtem ko so se gostitelji organizirano branili. Rujovič, ki je velika želja športnega direktorja Krke, je ponovno le za las zgrešil vrata, medtem ko je strel Luke Žinka vratar Obradovič obranil. Domislena kombinacija Rakoviča in Lundra je privedla le do desetega kota na tekmi za selekcijo SPINS. Proti koncu tekme pa je razigrani Luka Tomić najprej za las zgrešil vrata, strel z glavo pa mu je, danes odlični vratar Krke, obranil.

Hitra, tekoča in domiselna igra selekcije SPINS vliva veliko upanja zato verjamemo, da bo marsikateri nogometaš že do konca tega meseca našel novega delodajalca.

V četrtek čaka nogometaše brez pogodb še zadnji trening v Centru Harmonija, v petek pa bodo v zgodnjih jutranjih urah že poleteli proti Amsterdamu.

Brežice, 18. 7. 2012

Krka : SPINS 0 : 0 (0 : 0)

SPINS: Božjak, Grabus, Cvijanović, Kapić, Žinko, Mujaković, Rujović, Stojanović, Raković, Smiljanić
Igrali so še: Najdenov, A. Tomić, L. Tomić, Kovjenić, Džavan, Kravanja

 

 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji