Novice

< nazaj

Ekipa SPINS izgubila drugo tekmo na turnirju v Nyonu

Datum: 6.7.2013

Nyon, 6. 7. 2013

Team Nezavisnost : SPINS 1:0 (1:0)

Začetna postava SPINS: Brljak, Jelečević, Lazić, Salkić, Poplatnik M., Ćoralić, Zeljković, Korun, Škerjanc, Panikvar, Bordon

Rezervna klop SPINS: Smiljanić, Grabus, Poplatnik A., Romih, Janežič, Andrić

Igralci ekipe SPINS so v drugi tekmi turnirja FIFPro Tournament Central Europe 2013 izgubili proti srbski ekipi igralcev brez pogodb, Team Nezavisnost, z rezultatom 1:0. Ekipa SPINS, ki se ji je malce kazala utrujenost zaradi visokih temperatur in igranja že druge tekme v današnjem dnevu, je tekmo začela bolj zadržano. Že v 13. minuti pa je Brljak napravil prekršek nad srbskim igralcem, kar je vodilo do enajstmetrovke, vendar jo je Brljak tudi ubranil. Istemu igralcu pa je Brljaka vseeno uspelo premagati konec prvega polčasa, ko je zadel za 1:0. Prvi polčas je za slovensko ekipo tako minil brez posebnih priložnosti.

V drugem polčasu je ekipa SPINS začela igrati podjetneje predvsem s prodori Salkića po desni strani ter Smiljanića, ki se je dobro gibal pred 16-metrskim prostorom. Tudi tokrat sta trenerja dala priložnost igralcem na klopi, a gola ekipa SPINS vendarle ni zadela, čeprav so Srbi sicer dobili tudi rdeči karton zaradi ugovarjanja sodniku.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji