Novice

< nazaj

Ekipa SPINS odpotovala na mednarodni turnir FIFPro Tournament 2012

Datum: 20.7.2012

Devetnjast članska ekipa Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS), se je danes zjutraj odpravila na Nizozemsko, natančneje v Rijnsburg, kjer bo nastopila na mednarodnem nogometnem turnirju FIFPro Tournament 2012.

Mednarodni turnir za nogometaše brez pogodb, ki ga letos svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro, organizira že sedmič po vrsti, bo potekal v soboto 21. in nedeljo 22. julija, v kraju Rijnsburg (Nizozemska). Organizacijo in izvedbo turnirja v celoti podpira tudi evropska nogometna zveza UEFA.

Turnirja se bo udeležilo preko sto profesionalnih nogometašev, ki bodo poskušali na travnatih površinah prikazati čim boljše predstave, ter tako navdušiti prisotne predstavnike klubov in agente. Izkušnje iz preteklosti kažejo, da je preko petdeset odstotkov nogometašev, ki so se udeležili turnirja, našlo novega delodajalca oziroma klub.

Na turnirju bo poleg slovenske ekipe nastopilo še pet držav, in sicer: Francija, Portugalska, Španija, Danska in gostiteljica Nizozemska.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji