Novice

< nazaj

Blaž Puc nova okrepitev Celjanov

Datum: 3.9.2007

 Član selekcije SPINS nogometaš Blaž Puc je nova okrepitev slovenskega prvoligaša MIK CM Celja. Devetindvajsetletni napadalec, ki je nekdaj igral za ljubljansko Olimpijo, nazadnje pa si je kruh služil na Kitajskem, je s Celjani podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za leto dni.
Blaž Puc je pred dobrim mesecem dni branil barve selekcije SPINS na tretjem turnirju FIFPro v Lizboni, kjer je postal najboljši strelec tekmovanja, hkrati pa pomagal soigralcem do izjemnega drugega mesta. Po koncu turnirja so se za njegove usluge zanimali nekateri portugalski klubi, kjer je bil na preizkušnji pri klubih Beira Mar in Santa Clara, interes pa so pokazali tudi nizozemski in grški prvoligaši.
Zaradi zapletov pri pogajanjih s klubi v tujini, se je ob koncu prestopnega roka odločil, da bo še najmanj eno leto igral v Sloveniji in pristopil k MIK CM Celju.

Ostale novice

 • SREČNO 2019
  3.1.2019

  SREČNO 2019

  Želimo vam srečno in uspešno leto 2019.

 • Konstitutivna seja arbitraže NZS
  20.12.2018

  Konstitutivna seja arbitraže NZS

  V ponedeljek so se na konstitutivni seji zbrali člani Arbitraže NZS, ki bo v prihodnje pristojna za reševanje sporov iz pogodbenega razmerja v nogometu.

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

 • Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS
  23.10.2018

  Delovno srečanje vodstva NZS in SPINS

  Danes se je vodstvo Nogometne zveze Slovenije, predsednik Radenko Mijatović in eden izmed štirih podpredsednikov Franci Zavrl, udeležilo delovnega sestanka na sedežu sindikata SPINS, z namenom potrditve smernic sodelovanja v prihodnjih nekaj mesecih.

 • Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”
  18.10.2018

  Giorgio Chiellini podpira kampanjo FIFPro ”Mind the Gap”

  Branilec Juventusa in italijanske nogometne reprezentance Giorgio Chiellini podpira kampanjo "Mind the Gap".

Sorodne novice

Sponzorji