Novice

< nazaj

Anđelković zopet trese mreže

Datum: 15.7.2013
Beljak, 13. 7. 2013
 
FC Baku : SPINS - 2:1 (1:1)
 
Začetna enajsterica SPINS (1. polčas): Andrić, Anđelković, Lazić, Panikvar, Smiljanić, Korun, Janežič, Zeljković, Vrhunc, Bordon, Osmanaj
 
Rezervna klop SPINS (2. polčas): Brljak, Selimović, Poplatnik M., Poplatnik A., Gregorič, Romih, Škerjanc, Stojnić

Strelec za SPINS: Anđelković

Ekipa SPINS je na peti prijateljski tekmi, ki jo je s klubom FC Baku odigrala v Beljaku v Avstriji, izgubila z 2:1, čeprav je predvsem v prvem polčasu popolnoma nadigrala azerbajdžansko ekipo. Z golom Anđelkovića (na sliki s tekme SPINS : FC Ceahlaul) je ekipa SPINS povedla že kmalu po začetku srečanja, nato pa je imela še dve lepi priložnosti za povečanje vodstva. Na žalost je še pred zaključkom prvega polčasa prejela gol za izenačenje.

V drugem polčasu je tempo igre malce padel, a ekipe SPINS to ni zadržalo pred napadanjem nasprotnikovega gola, saj so nogometaši zadeli kar dve vratnici. Zmanjkalo jim je tudi malce športne sreče, saj so nato nogometaši FC Baku zadeli še drugič na srečanju. Pred zadnjim sodnikovim žvižgom je ekipa SPINS po prekršku Azerbajdžancev v kazenskem prostoru izvajala tudi enajstmetrovko, a je ni izkoristila.

Naj omenimo še, da se po dobri predstavi na sobotni tekmi za nogometaše SPINS zanimajo predstavniki FC Baku, kjer se bodo verjetno lahko preizkusili Uroš Korun, Luka Janežič in Leon Panikvar.   

Priprave v okviru projekta, namenjenega nogometašem brez pogodb, se bodo zaključile v petek, 19. 7. 2013, do tedaj pa bo ekipa SPINS odigrala še eno prijateljsko srečanje, in sicer v sredo, 17. 7. 2013, proti SAK Celovec/Klagenfurt v Celovcu na stadionu Sportpark Welzenegg.

Vabljeni k ogledu!

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji