Novice

< nazaj

Za začetek poraz s Koprom

Datum: 26.6.2012

Koper;  nedelja; 24.6.2012

FC Koper : SPINS 3:0 (0:0)

Začetna postava SPINS: Božjak, Kovjenič, Kapič, Lazić, Grabus, Najdenov, Marinič, Rujović, Čehić, Smukavec, Smiljanić.
Igrali so še: Vidergar, Kravanja, Bečiri, Cvijanović, Petrović, Gazibegović, Trgo

Strelci: Majcen (70'), Barišič (73'), Smrtnik (85')

Selekcija SPINS je pod vodstvom Suada Bešireviča v Koper odpotovala nekoliko oslabljena in z mešanimi občutki.

Moštvo, pretežno sestavljeno iz obrambnih nogometašev, je prvi polčas odigralo praktično brez napake. Zadnja srednja branilca, Igor lazić in Bekim Kapić, sta s pomočjo bočnih branilcev Suada Grabusa in Saše Kovjenića, delovala brezhibno, tako je moral vratar Božjak le enkrat resneje posredovati ob strelu Luke Majcna iz neposredne bližine. Prav tako pa sta v sredini igiršča dobro poveljevala Robert Najdenov in Rok Marinič, ki se na igrišča vračata po polletnem premoru.

V začetku drugega polčasa je trener ponudil možnost za dokazovanje še nekaterim nogometašem brez pogodb, a poznala se je utrujenost. Tako je proti koncu tekme, ko je domači trener v ogenj poslal še nekaj mlajših nogometašev, željnih dokazovanja, selekcija SPINS prejela tri zadetke.

Že v sredo nogometaše brez pogodb v Centru Harmonija čaka naslednji nasprotnik, in sicer letošnji polfinalist pokala Hervis, Šenčur.

Tekma se bo pričela ob 18.00.

Vljudno vabljeni. 

 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji