Novice

< nazaj

Uspešen debi nogometašev SPINS

Datum: 19.6.2013
Ljubljana,  torek, 18. 6. 2013
 
SPINS : NK Zavrč - 1:0 (0:0)
 
Začetna enajsterica SPINS (1. polčas): Andrič, Grabus, Morec, Travner, Elsner, Janežič, Salkič, Zeljković, Vrhunc, Ihbeisheh, Bordon
 
Postava SPINS (2. polčas): Milič, Lazić, Ćoralić, Panikvar, Korun, Selimović, Suljević, Radonjić M., Radonjić A., Smiljanić, Jurišič
 
Strelci: Smiljanić (70')
 
Prva prijateljska tekma z novopečenim prvoligašem NK Zavrč, ki so jo po slabem tednu priprav na igrišču ND Slovan na Kodeljevem odigrali nogometaši ekipe SPINS, je zadovoljila pričakovanja domačega selektorja Ermina Rakovića, za katerega je bil to debi v ”novi” vlogi trenerja. Pogoji za tekmo so bili zaradi visokih temperatur težki, a so tako domači kot gostujoči igralci pokazali dobro predstavo na igrišču.
 
V prvem polčasu je izredno dobro igro prikazal mladi Luka Vrhunc, ki je z nekaj lepimi prodori po desni strani večkrat ogrozil vrata gostujoče ekipe. Prav tako sta dobro predstavo pokazala Erik Salkič in Jaka Ihebisheh, ki je po solo akciji zapravil lepo priložnost pred golom. Gostujoča ekipa je do prve in edine prave priložnosti v 1. polčasu prišla v 40. minuti z natančnim strelom z glavo po lepem predložku v sredino. Prvi polčas se je končal z neodločenim izidom 0:0.
 
Drugi polčas je dal trener Raković priložnost drugim enajstim igralcem, ki so prav tako prikazali borbeno in za oko prijetno igro. Tako na eni kot na drugi strani se je zvrstilo nekaj priložnosti. V 70. minuti je po natančni podaji v sredino s strelom z glavo zadel Stefan Smiljanić, bivši član nemškega moštva Hannover 96. Slabih deset minut kasneje je po igranju z roko v vratarjevem prostoru sodnik dosodil enajstmetrovko za gostujočo ekipo, ki pa jo je spretno ubranil Dejan Milić. Slednji je v drugem polčasu ubranil tudi dva močna strela proti vratom in tako ohranil mrežo SPINS-a nedotaknjeno.
 
Ermin Raković, trener ekipe SPINS-a je bil po tekmi izredno zadovoljen s prikazano igro in predvsem z borbenim pristopom vseh njegovih varovancev.
 
 
 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji