Novice

< nazaj

Tretja tekma, druga zmaga

Datum: 29.6.2013
Ljubjana, stadion Kodeljevo,  sobota, 10.00 h,  29. 6. 2013
 
SPINS : NK Krka - 3:1 (1:0)
 
Začetna enajsterica SPINS (1. polčas): Brljak, Panikvar, Lazič, Morec, Selimović, Janezič, Jelečević, Zeljković, Poplatnik M., Poplatnik A., Bordon.
 
(2. polčas): Andrič, Grabus, Korun, Ćoralić, Panikvar, Zeljkovič, Suljević, Škerjanc, Poplatnik A., Romih, Bordon, Zupančič.
 
Nogometaši ekipe SPINS so v tretji tekmi, tokrat na domicilnem igrišču na Kodeljevem, nadigrali novopečene prvoligaše NK Krka. Izjemno strelsko formo  je pokazal Patrik Bordon, ki je iz obrata edini zadel v prvem polčasu. Le ta je minil v popolni dominaciji domače ekipe, iz nekaterih položajev pa je bilo igralcen SPINS res težje zgrešiti, kot zadeti. Vsekakor je celotna ekipa SPINS-a delovala mnogo bolj uglašeno, kot na zadnjih dveh tekmah.

Z izjemnim prostim strelom z roba kazenskega prostora, je v drugem polčasu rezultat povišal Zoran Zeljković, ki je iz podobnega položaja asistiral tudi za drugi gol Patrika Bordona. Tokrat je Patrik, precej spretno, z glavo preusmeril žogo v nasprotnikomo mrežo. Igralci Krke so  sicer uspeli omiliti poraz, čeprav so v drugem polčasu, resnici na ljubo, večkrat zapretili proti vratom ekipe SPINS.

Po tekmi so predstavniki NK Krka izrazili precej zanimanja za nogometaše SPINS, tako da lahko pričakujemo, da jih bo nekaj, seveda po turnirju v Švici, v Novem Mestu našlo svoj drugi dom.

Do odhoda v Nyon, bo vodstvo sindikata poskušalo organizirati še eno pripravljalno srečanje, in sicer prihodnji torek oziroma v sredo. Podrobneje vas bomo o tem obvestili v prihodnjih dneh.Tukaj si lahko ogledate najzanimivejše utrinke tekme z izjavami igralcev (Youtube video).

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji