Novice

< nazaj

Nogometaši brez pogodb začeli s pripravami

Datum: 18.6.2012

Že na prvem treningu se je zbralo dvajset nogometašev, ki so ostali po koncu pretekle sezone brez delodajalca. Mimoidoči obiskovalci športnega parka Harmonija Mengeš so se ustavljali ob igrišču, saj so prepoznali kar nekaj nogometašev, ki so pustili pečat v slovenskem nogometnem prostoru.

Tako so, med drugim, na prvi trening prišli reprezentant Branko Ilič, pa do nedavnega steber obrambe Olimpije Milan Anđelković, nekdanji reprezentanti Luka Žinko, Igor Lazić, Damir Botonjić, Bekim Kapić, Ermin Raković...

Še kako pa bodo za nove klube zanimivi tudi mladi nogometaši, ki so se udeležili treningov nogometašev brez pogodb. Iz Španije se je vrnil Stefan Smiljanić, pogodbe pa so se iztekle tudi Jerneju Smukavcu, Saši Kovjeniču, Tinetu Kravanji ter Erdžanu Bečiriju.

Po kratkem premoru se med nogometno elito vračajo Miroslav Cvijanović, Robert Najdenov in Rok Marinič.

Zaradi obnove igrišča v Šenčurju je dogovorjena sobotna tekma prestavljena na sredo. Nasprotnik za soboto bo znan v kratkem.

Treningi se nadaljujejo po ustaljenem ritmu, v tem tednu nogometaše čakata še dva, v sredo in četrtek ob 18. uri. 

 

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji