Novice

< nazaj

Nogometaši brez pogodb pričeli s treningi

Datum: 13.6.2013
V sredo, 12. 6. 2013, so nogometaši brez pogodb v okviru priprav za nogometaše brez pogodb pričeli s treningi na nogometnem igrišču ND Slovan na Kodeljevem. Za člane sindikata SPINS so priprave, ki jih vodi dolgoletni slovenski reprezentant Ermin Raković, brezplačne.
 
Že na prvem treningu se je zbralo štirinajst nogometašev, ki so ostali po koncu pretekle sezone brez delodajalca, ostali pa se bodo treningom pridružili v naslednjih dneh. Priprave se bo tako skupno udeležilo veliko število nogometašev, med drugim tudi Milan Anđelković, Boštjan Jelečevič, Suvad Grabus, Mitja Mörec, Zoran Zeljkovič, Luka Žinko, Alen Čoralič, Anej Lovrečič in drugi.
 
Treningi se bodo v tem tednu nadaljevali po ustaljenem ritmu, saj v tem tednu nogometaše čakata še dva, danes in v petek ob 10. uri. 
 
Utrinke s prvega treninga si lahko pogledate spodaj.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji