Novice

< nazaj

Ćoralić prvi z novo pogodbo

Datum: 23.6.2012

Alen Ćoralić je prvi, ki je "zapustil" ekipo SPINS in se pridružil novim soigralcem. Nov klub si je našel pri naših severnih sosedih, drugoligašu, FC Blau Weiss Linz.

Alen Ćoralić, tudi član upravnega odbora SPINS, tako ni dolgo čakal na novega delodajalca, saj se je že po dveh treningih z ekipo SPINS odpravil na preizkušnjo v Avstrijo in v hipu navdušil vodstvo "modro belih".

Alen je tudi eden izmed prvih, ki je vzpostavil kontakt z novim delodajalcem, s pomočjo svoje predstavitvene strani nogometaša, ki je brezplačno na voljo članom SPINS (http://players.spins.si/coralic_alen).

Kako je Alena predstavil novi klub, pa si lahko ogledate TUKAJ.

Alen pa ni edini, ki si je "ekspresno" našel novo sredino. Po opravljenem uvodnem treningu nogometašev brez pogodb v Centru Harmonija, je na pot k potencialnemu delodajalcu krenil tudi reprezentant Branko Ilič.

Branko je držal svojo obljubo, dano  v medijih, in si že v začetku poletja našel novi klub in sicer ciperski Anorthosis, ki s 13 naslovi ciprskega prvaka spada med klubske velikane te države.

 

 

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji