Novice

< nazaj

Najboljši nogometaš sezone 2016/2017 je Dare Vršič

Datum: 23.5.2017
V Vrtni dvorani Grand hotela Union, v središču Ljubljane, je bilo danes zvečer svečano. Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije - SPINS je namreč podelili nagrade najboljšim nogometašem v več kategorijah. Prireditev je tudi letos povezoval uveljavljeni televizijski novinar in voditelj Anže Bašelj.
 
Za nepozaben večer so z glasbenimi nastopi tokrat poskrbeli vrhunski in karizmatični saksofonist Lovro Ravbar; Raiven, klasično izobražena glasbenica in dobro poznana pevka z ekstravagantno podobo, ki se je tokrat predstavila kot harfistka in DJ PDM, glasbenik in producent ter član ene najbolj obetajočih zasedb I.C.O.N..

V naši sredini smo lahko pozdravili tudi predsednika Nogometne zveze Sovenije, gospoda Radenka Mijatovića.
 
A večer je bil seveda v prvi vrsti namenjen slovenskim nogometašem. Kot smo že pisali, je pri glasovanju sodelovalo 162 nogometašev 1. SNL. Člani SPINS so izbirali tiste posameznike med svojimi kolegi, ki so v sezoni 2016/2017 prikazali najboljše predstave na igralnih površinah in s tem navduševali soigralce, nasprotnike in seveda navijače. 
 
Nagrade za najboljšo žensko enajsterico sezone SPINS XI 2016/2017 in najboljšo nogometašico sezone v Sloveniji, zaradi slabega odziva klubov 1.SŽNL pri glasovanju, niso bile podeljene.

Med najboljšo enajsterico SPINS XI v sezoni 2016/2017 je 5 nogometašev NK Maribor, 2 NK Domžale, 2 ND Gorica, 1 NK Velenje in 1 FC Luka Koper. 
 

NAJBOLJŠIH ENAJST NOGOMETAŠEV SEZONE 2016/2017 V SLOVENIJI
 
VRATAR
 
Jasmin Handanović NK Maribor
 
 
OBRAMBNI IGRALCI
 
Jure Balkovec NK Domžale
Marko Šuler NK Maribor
Rodrigo Defendi NK Maribor
Matija Širok FC Domžale
 
 
ZVEZNI IGRALCI
 
Dare Vršič NK Maribor
Rifet Kapić ND Gorica
Seniajad Ibričić FC Koper
 
 
NAPADALCI
 
Dominik Glavina NK Velenje
Luka Zahović NK Maribor
Miran Burgić FC Koper
 
 
NAJBOLJŠI NOGOMETAŠ SEZONE 2016/2017 V SLOVENIJI
 
Dare Vršič NK Maribor
 
 
NAJBOLJŠI MLADI NOGOMETAŠ SEZONE 2016/2017 V SLOVENIJI
 
Luka Zahović NK Maribor
 
 

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji