Revija SPINS XI

arhiv >>

Sindikat SPINS je prvo revijo predstavil v obliki posebne izdaje ob podelitvi nagrad najboljšim nogometašem, leta 2005, ki je poleg predstavitve vseh nagrajencev, med drugim vsebovala tudi ekskluzivni intervju s kapetanom Real Madrida, Raulom. V nadaljevanju je revija dvakrat izšla kot priloga časopisa Ekipa, predzadnja izdaja pa je bila v nakladi omejena le na naše člane ter športne organizacije.

V letu 2012 je vzporedno s prestižno prireditvijo Nogometna Gala SPINS XI, po natančno treh letih zopet izšla revija, ki na zelo pregleden in bralcu razumljiv način predstavlja aktivnosti in projekte SPINS, hkrati pa dobršen del revije, vključno z naslovnicami, zavzema predstavitev vsebine humanitarnega projekta "Podaj naprej".
 
V začetku je bilo predvideno, da bo revija izhajala štirikrat letno, a se je kasneje izdajanje revije omejilo na eno številko letno, ki je sovpadala z razglasitvijo najboljših igralcev pretekle sezone.

Zaradi neverjetnega razvoja svetovnega spleta in s tem povezanih multimedijskih vsebin ter socialnih omrežij (novičarski portali, Facebook, Twitter, YouTube...) smo se odločili, da tudi v prihodnosti naša revija, ki bo vsebovala vse, kar je tako ali drugače povezano z delovanje SPINS oziroma z najbolj pomembno postransko stvarjo na svetu, nogometom, izhajala le ob posebnih priložnostih. 

Vse ostale informacije pa vam bodo v razširjeni obliki ponujene na tej spletni strani.

 

 

Vse galerije

Foto galerije

Sponzorji