Novice

< nazaj

Najboljši nogometaš sezone 2014/2015 v Sloveniji je Benjamin Verbič

Datum: 12.5.2015
V Grand hotelu Union, v središču Ljubljane, je bilo danes zvečer svečano. Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije - SPINS je namreč podelili nagrade najboljšim v več kategorijah. Prireditev je tako kot pretekli dve povezoval uveljavljeni voditelj Anže Bašelj, ki je s komičnimi vložki prijetno popestril gala večer.
 
Poskrbljeno je bilo tudi za kakovosten spremljevalni program. Skozi celotno prireditev so s plesnimi nastopi za vzdušje skrbele plesalke skupine SheDivaz in plesni par Nadiya Bychova ter Miha Vodičar, ki jih je spremljala akustična glasbena skupina.
 
A večer je bil seveda v prvi vrsti namenjen slovenskim nogometašem. Kot smo že pisali, so pri  glasovanju sodelovali vsi nogometaši 1. SNL (191).  Člani SPINS so izbirali tiste posameznike med svojimi kolegi, ki so v sezoni 2014/2015 prikazali najboljše predstave na igralnih površinah in s tem navduševali soigralce, nasprotnike in seveda navijače. 
 
V posebnih kategorijah, ki jih med sezono izbirajo slovenski nogometaši – to so najboljši sodnik za sezono 2014/2015 in najbolj urejena igralna površina (zelenica) v aktualni sezoni, bosta zaradi tesnih izidov nekaj krogov pred koncem državnega prvenstva, nagradi podeljeni po zadnjem krogu le tega.

Tukaj si lahko ogledate tudi foto utrinke prireditve.
 
Med najboljšo enajsterico SPINS XI v sezoni 2014/2015 je 5 nogometašev NK Maribor, 2 NK Domžale, 2 NK Celje in 2 NK Olimpija Ljubljana. 
 
NAJBOLJŠIH ENAJST NOGOMETAŠEV SEZONE 2014/2015 V SLOVENIJI
 
VRATAR
 
Nejc Vidmar NK Domžale
 
 
OBRAMBNI IGRALCI
 
Petar Stojanović NK Maribor
Uroš Korun NK Domžale
Aleksander Rajčević NK Maribor
Mitja Viler NK Maribor
 
 
ZVEZNI IGRALCI
 
Blaž Vrhovec NK Celje
Miha Zajc NK Olimpija Ljubljana
Agim Ibraimi NK Maribor
 
 
NAPADALCI
 
Benjamin Verbič NK Celje
Marcos Tavares NK Maribor
Andraž Šporar NK Olimpija Ljubljana
 
 
NAJBOLJŠI NOGOMETAŠ SEZONE 2014/2015 V SLOVENIJI
 
Benjamin Verbič NK Celje
 
 
NAJBOLJŠI MLADI NOGOMETAŠ SEZONE 2014/2015 V SLOVENIJI
 
Benjamin Verbič NK Celje
 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji