Novice

< nazaj

Najboljši nogometaš sezone 2013/2014 v Sloveniji je Massimo Coda

Datum: 14.5.2014
V Grand hotelu Union, v središču Ljubljane, je bilo danes zvečer svečano. Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije - SPINS je namreč podelili nagrade najboljšim v več kategorijah. Prireditev sta povezovala uveljavljena voditelja Tjaša Kokalj in Anže Bašelj, ki sta s komičnimi vložki prijetno popestrila gala večer.
 
Poskrbljeno je bilo tudi za kakovosten spremljevalni program. Skozi celotno prireditev je s kabarejskimi nastopi za vzdušje skrbela plesna skupina SheDivaz, priznana hrvaška pevka Lana Jurčević, plesni par Nadiya Bychova in Miha Vodičar ter artisti.
 
A večer je bil namenjen slovenskim nogometašem. Kot smo že omenjali, so bili pri  glasovanju sodelovali vsi nogometaši 1. SNL (183).  Člani SPINS so izbirali tiste posameznike med svojimi kolegi, ki so v sezoni 2013/2014 prikazali najboljše predstave na igralnih površinah in s tem navduševali soigralce, nasprotnike in seveda navijače. Ker se v letu 2013 prestižna priznanja niso podelila, so tokrat izjemoma nagrade za najboljših enajst nogometašev, najboljšega nogometaša v Sloveniji in najboljšega mladega nogometaša, prejeli tudi igralci za sezono 2012/2013.
 
Prav tako so v posebnih kategorijah, slovenski nogometaši izbirali najboljšega sodnika za sezono 2013/2014, kjer je nagrado prejel Damir Skomina in najbolj urejeno igralno površino (zelenico) v aktualni sezoni, kjer pa bo zaradi trenutno neodločenega rezultata med zelenico stadiona Stožice, kjer nastopa NK Olimpija Ljubljana in stadiona Arena Petrol, kjer nastopa NK Celje, nagrada podeljena po zadnjem krogu državnega prvenstva.
 
Med najboljšo enajsterico SPINS XI v sezoni 2013/2014 so 3 nogometaši NK Rudar, 3 NK Maribor, 2 FC Koper, 1 NK Domžale, 1 NK Krka Novo mesto in 1 igralec ND Gorica.
 
 
NAJBOLJŠIH ENAJST NOGOMETAŠEV SEZONE 2013/2014 V SLOVENIJI
 
VRATAR
 
Matko Obradović                                     NK Krka Novo mesto


OBRAMBNI IGRALCI
 
Ivan Knezović             NK Rudar
Martin Milec NK Maribor
Aleksander Rajčević NK Maribor
Denis Klinar NK Rudar


ZVEZNI IGRALCI
 
Goran Galešić FC Koper
Saša Aleksander Živec  NK Domžale
 Miroslav Ćovilo FC Koper


NAPADALCI
 
Massimo Coda ND Gorica
Jean-Philippe Mendy  NK Maribor
Mate Eterović NK Rudar

 
NAJBOLJŠI NOGOMETAŠ SEZONE 2013/2014 V SLOVENIJI
 
Massimo Coda          ND Gorica

 
NAJBOLJŠI MLADI NOGOMETAŠ SEZONE 2013/2014 V SLOVENIJI
 
Martin Milec                  NK Maribor


NAJBOLJŠI SODNIK SEZONE 2013/2014 V SLOVENIJI
 
Damir Skomina

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji