Novice

< nazaj

Visok poraz, a dober trening pred sobotno tekmo z UNFP

Datum: 9.7.2015
Bled, 8. 7. 2015
 
NK Olimpija Ljubljana : SPINS – 4:1 (3:0)
 
Ekipa SPINS: Frlež, Bordon (K), Centrih, Salkič, Škerjanc, Lovrečič, Srnec, R. Elsner, Gaberšček, B. Djukić, Lukman, Halilović, G. Volaš, D. Djukić
, Boben, Kubo, Furuyama
 
Nasproti selekciji SPINS-a je na tretji pripravljalni tekmi stala ljubljanska Olimpija. Varovancem trenerja Rakovića se je na igrišču poznala utrujenost, kot posledica tridnevnih priprav, ki so jim botrovale visoke temperature, a dejstvo je, da vsaj v prvem polčasu, niso bili dorasel tekmec razpoloženim zmajem. Ti so že v 10. minuti po atraktivnem zadetku Andraža Šporarja prišli do zgodnjega vodstva z 1:0. Do drugega zadetka zeleno-belih ni bilo potrebno dolgo čakati, saj je v 17. minuti po natančno izvedenem prostem strelu Rok Kronaveter povišal vodstvo svojega moštva. V 38. minuti je Ezekiel Henty izkoristil imenitno globinsko podajo izkušenega Darijana Matića in postavil rezultat polčasa na 3:0. Potrebno je omeniti, da so nogometaši Olimpije vse tri zadetke v prvem polčasu, dosegli po napakah obrambe SPINS-a.
 
Drugi polčas je bil mnogo bolj izenačen. Stratega obeh ekip sta dala priložnost tudi igralcem s klopi, kar so znali izkoristiti nogometaši SPINS-a. Bolje so sicer začeli zmaji, ki so že v 4. minuti nadaljevanja, po še enem zadetku Ezekiela Hentya povedli s 4:0. Ne dolgo zatem je po lepi kombinaciji v napadu, za ekipo SPINS, edini zadetek dosegel Luka Vrhunc in tako postavil rezultat polčasa 1:1 oziroma končni rezultat 4:1.

Na tej povezavi si lahko ogledate video utrinke s tekme z NK Olimpija Ljubljana.
 
Trener ekipe SPINS je izredno zadovljen s tridnevnimi pripravami na Bledu in vzdušjem ki vlada v njegovi ekipi. "Fantje so dobro trenirali in kar je najbolj pomembno, preživeli nekaj dni skupaj, tako da se je ustvaril pozitiven ekipni duh, ki ga ekipe mnogokrat potrebujejo za zmage," je dodal Raković.

Danes ima ekipa SPINS dan premora, jutri zjutraj pa že odpotujejo v Francijo, kjer jih v soboto čaka druga kvalifikacijska tekma v sklopu mednarodnega turnirja FIFPro Tournament 2015.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji