Novice

< nazaj

Priprave ekipe SPINS na pomembno tekmo v Parizu

Datum: 7.7.2015
Po tesni zmagi (6:5) nad ekipo ABF iz Bolgarije se je selekcija SPINS, z glavnim trenerjem Erminom Rakovićem, njegovim pomočnikom Igorjem Lazićem, trenerjem vratarjev Nihadom Pejkovićem in fizioterapevtom, prvič odkar poteka projekt namenjen nogometašem brez pogodb, odpravila na tridnevne priprave na Bled. V optimalnih pogojih za vadbo, nastanjeni so namreč v hotelu Kompas, kjer imajo ob odlični hrani na voljo tudi wellness center in ostale ugodnosti v sklopu hotelske ponudbe, treninge pa opravljajo na igrišču NK Bled, se pripravljajo na drugo kvalifikacijsko tekmo v okviru mednarodnega turnirja FIFPro Tournament 2015. Nasproti jim bo stala ekipa francoskega sindikata UNFP.
 
Francozi so prvi tekmi, prav tako tesno (5:6), v gosteh premagali ekipo iz Malte. Priprave na turnir so tudi oni vzeli karseda resno, veliko pomoči pri tem pa jim je ponudila nacionalna nogometna zveza, ki jim je omogočila uporabo infrastrukture njihovega trening centra. Na tej povezavi si lahko ogledate kratek izsek njihovih aktivnosti.
 
Ekipa SPINS-a je imela danes na programu že dopoldanski trening, čaka pa jih še popoldanski. Jutri dopoldan bodo varovanci Rakovića opravili lažji trening, pred večerno prijateljsko tekmo. Ob 18.00 uri,  jih namreč na Bledu čaka tretja pripravljalna tekma z ljubljansko Olimpijo, ki se prav tako te dni mudi na pripravah na Bledu. V četrtek naše fante čaka dan počitka, v petek zjutraj pa iz ljubljanskega letališča odpotujejo v Pariz, kjer se bodo nastanili v hotelu nacionalnega trening centra v Clairefontainu, malce južno od Pariza. Tam bodo opravili popoldanski trening, v soboto zvečer, kot smo že omenili, pa jih čaka druga uradna tekma v sklopu FIFPro Tournament 2015.
 
Ekipo SPINS bodo na tekmi v Franciji zastopali naslednji nogometaši:
 
1.              Alen Frlež
2.              Jure Srnec
3.              Davor Škerjanc
4.              Matej Centrih
5.              Patrik Bordon
6.              Matic Lukman
7.              Luka Vrhunc
8.              Anej Lovrečič
9.              Erik Salkić
10.            Alan Halilović
11.            Rok Elsner
12.            Goran Volaš
13.            Boštjan Gaberšček
14.            Bojan Djukić
15.            Matija Boben
16.            Eito Furuyama
17.            Yuto Kubo
 
Tukaj si lahko ogledate tudi (CV-je) podatke posameznih nogometašev.

 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji