Novice

< nazaj

Le nogometaši štirih ekip solidarni s Šaričem in Sacripantijem

Datum: 3.8.2009

V zadnjem kolu prve SNL so se tekme pričele s 15 minutno zamudo le na dveh tekmah, in sicer na tekmi Koper - Interblock ter Celje - Drava.

Vzroke za delno uspešnost solidarne akcije bo obravnaval Upravni odbor sindikata v tem tednu ter skupščina sindikata 1. septembra 2009, kot na dlani pa je, da je stopnja zavedanja in solidarnosti med našimi člani na izjemno nizki ravni, čeprav je tudi res, da so nekateri klubi neprosredno grozili našim članom s sankcijami ter suspenzom. Med temi so so z negativnim zgledom izstopala vodstva klubov Celja, Olimpije, Velenja in Gorice ter igralci NK Domžal, kjer sta pred tekmo samo dva igralca podprla protest.

Zanimivo bo videti, kako bodo navijači kluba iz Velenja, povečini rudarji, sprejeli sramotno ravnanje njihovih ljubljencev in vodstva kluba, če vemo, da je med rudarji solidarnost ena največjih vrednot!

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

 • Pokaži diskriminaciji in nasilju rdeči karton
  19.10.2016

  Pokaži diskriminaciji in nasilju rdeči karton

  V prihajajočem 14. krogu Prve lige Telekom, se bo v v okviru ene največjih družbenih akcij v športu, FARE Football People, tudi v Sloveniji zgodila že tradicionalna akcija, Pokaži diskriminaciji in nasilju rdeči karton.

 • Tudi v letošnji sezoni NK Maribor brez resnega tekmeca
  30.5.2014

  Tudi v letošnji sezoni NK Maribor brez resnega tekmeca

  Slovenski nogometaši so že šestič izpolnjevali anonimni vprašalnik o razmerah, ki vladajo pri prvoligaških klubih in s katero želi sindikat SPINS opozoriti na prednosti in slabosti pri vodenju posameznih klubov.

 • ND Gorica izgubila vse tri spore
  30.7.2013

  ND Gorica izgubila vse tri spore

  Miha Mevlja, Miha Gregorič ter Dejan Žigon so se s pomočjo sindikata SPINS tudi uradno rešili iz krempljev ND Gorica ter se že lahko registrirajo za nove klube.

 • Maribor tudi v letošnji sezoni brez konkurence
  10.6.2013

  Maribor tudi v letošnji sezoni brez konkurence

  Slovenski nogometaši so že petič izpolnjevali anonimni vprašalnik o razmerah, ki vladajo pri prvoligaških klubih, in s katerim želi sindikat SPINS opozoriti na prednosti in slabosti pri vodenju posameznih klubov.

 • Deležniki v evropskem nogometu, skupaj proti nameščanju rezultatov nogometnih tekem
  28.3.2013

  Deležniki v evropskem nogometu, skupaj proti nameščanju rezultatov nogometnih tekem

  V sklopu Strateškega sveta za profesionalni nogomet (PFSC), so se v Bolgariji sestali vsi deležniki evropskega nogometa in enotno podprli dokument, ki govori o zaščiti integritete nogometa in preprečevanju nameščanja rezultatov nogometnih tekem.

Sponzorji