Novice

< nazaj

Priprave namenjene ”nogometašem brez pogodb” se zaključujejo

Datum: 19.7.2016
Aktivnosti v okviru projekta, namenjenega nogometašem brez pogodb, se bodo zaključile s jutrišnjim treningom na stadionu Kodeljevo v Ljubljani. V času enomesečnih priprav so nogometaši, ki si pred začetkom tekmovalne sezone 2016/2017 še niso uspeli najti novega delodajalca, odigrali pet prijateljskih tekem, na katerih so iztržili kar štiri zmage in le en poraz.

A cilj projekta, ki ga tradicionalno organizira sindikat SPINS ni le igranje prijateljskih tekem in stremenje k zmagovanju le teh, temveč pomoč pri iskanju klubov oziroma novih delodajalcev tistim članom SPINS, ki to najbolj potrebujejo. Tako je med nogometaši, ki so se udeležili priprav le peščica tistih, ki v tem času niso prejeli ponudbe ali odšli na preizkušnjo k potencialnemu delodajalcu, a glede na njihovo kvaliteto verjamemo, da jim bo to v kratkem uspelo.

Strokovna ekipa s trenerjem Erminom Rakovićem na čelu, glede na izredno pozitiven odziv nogometašev,  celoten projekt (22 treningov in 5 prijateljskih tekem) ocenjuje kot zelo uspešen. "V prihodnjem letu si prav tako želimo dobrega odziva nogometašev. Glede na vse večje povpraševanje po treningih v zadnjih dneh bomo morda razmislili, da bi članom sindikata treninge omogočili vse do zaključka poletnega prestopnega roka, ki je konec meseca avgusta" dodaja Raković.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji