Novice

< nazaj

UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

Datum: 28.10.2019
Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

ZA VSE ČLANE SPINS SMO TAKO SKUPAJ PRIPRAVILI UGODNOST V OBLIKI 15 % POPUSTA PRI NAKUPU KATEREGAKOLI ARTIKLA TECHNOGYM, Z BREZPLAČNO DOSTAVO IN MONTAŽO V SLOVENIJI, OB NORMALNEM DOSTOPU.

Technogym izdelki pokrivajo vsa področja športa, na katerih in s katerimi se srečujejo tako rekreativci, kakor tudi profesionalni športniki. Linije izdelkov se gibljejo od takšnih za domačo uporabo, pa do tistih, ki zadovoljijo tudi najboljše športnike na svetu. 

Vstopna linija “FORMA” je namenjena predvsem domači in hotelski ponudbi ter manj obremenjenim fitnes centrom.
Z linijo “EXCITE” Technogym vstopa v svet profesionalnih fitnesov ter hotelov, kjer so naprave bolj obremenjene, uporabniki zahtevnejši, saj se tu že lahko spoznajo z interaktivnim sistemom UNITY.
Z linijo “SKILL” Technogym predstavlja naprave namenjene intervalnim treningom in treningu moči. Primerne so za funkcionalne treninge, klasične fitnes centre, ter posameznike v domačem prostoru za trening.
Z linijo “PERSONAL” - oblikoval jo je znan arhitekt Antonio Citterio, lahko na moderen in brezčasen način vsakdo opremi svoj prostor za trening kondicije in moči z estetsko dovršenimi napravami.
Tu je še linija “ARTIS”; Naprave iz najboljših materialov, komponent, vse skupaj pa je povezano s sistemom UNITY. Namenjene so vsakomur, ki želi izstopati in ponuditi nekaj več.

Kot zadnja je predstavljena steza MYRUN (dobitnica mnogih nagrad), namenjena domači uporabi saj s svojimi specifikacijami zadovolji tako rekreativce, kakor tudi profesionalne športnike. 

Podjetje PROWELLNESS d.o.o. vam nudi tudi profesionalni servis njihovih naprav. V svojem salonu v Tehnološkem parku 18, stavba C v Ljubljani, vas pričakujejo vsak delovnik med 8.30 in 16.30 uro, po dogovoru pa so vam na voljo tudi ob urah, izven rednega delovnega časa. 
Več informacij lahko dobite tudi na spletnih straneh: PROWELLNESS in TECHNOGYM.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji