Novice

< nazaj

Enkratna nagrada, enkratna dogovščina, to je ”FIFPro Meet&Greet World XI 2012”

Datum: 4.12.2012

Družiti se z najboljšimi nogometaši sveta je enkratna izkušnja, ki jo izkusijo le izbranci. Prav s tem namenom je svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro ta dogodek približalo vsem nogometnim navdušencem sveta. Preko spletne aplikacije na strani Facebook, se lahko prav vsak posameznik vključi v izbor najboljše enajsterice sveta v letu 2012 ter tako sodeluje za privlačno nagrado, "spoznati in družiti se" z najboljšimi enajstimi nogometaši sveta, na prestižni gala prireditvi FIFA Ballon d'Or 2012, ki bo 7. januarja v Zurichu.

Da bi k sodelovanju privabili čim večje število navijačev so na FIFPro pripravili zanimiv video, kjer je med peščico največjih zvezdnikov svetovnega nogometa vključen tudi Aleš Mertelj, kapetan NK Maribor. 

Tekmovanje, ki so ga poimenovali "spoznaj in druži se" (FIFPro Meet & Greet World XI) z najboljšimi nogometaši tega planeta, je FIFPro izvedel že preteklo leto. Takrat je 13 letni Sebastián Yalle Vasquez, iz Peruja, kot edini sodelujoči pravilno napovedal prav vseh enajst najboljših nogometašev sveta ter si tako prislužil enkratno dogodivščino. Skupaj z očetom sta odpotovala v Zurich, kjer je imel mladi nagrajenec možnost druženja in fotografiranja z največjimi "zvezdami" svetovnega nogometa kot so Xavi, Wayne Rooney, Andrés Iniesta, Nemanja Vidić, Dani Alves, Gerard Piqué in Lionel Messi. To pa vsekakor niso bili vsi. Srečal se je tudi z  Neymarjem, Peléjem, Ruud Gullitom, Franzem Beckenbauerjem, Alexom Fergusonom, Christianom Karembeujem, Marcom van Bastenom in mnogimi drugimi.

VIDEO (Meet and Greet the World XI)

Če bi tudi ti rad(a) postal(a) del te zgodbe in napovedal(a) najboljših enajst nogometašev sveta ter tako osvojil(a) zares enkratno nagrado (FIFPro Meet & Greet World XI) se pridruži mnogim nogometnim navijačem po vsem svetu na spletni aplikaciji Facebook (FIFPro).

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji