Novice

< nazaj

Prireditev SPINS XI odpovedana

Datum: 19.5.2008

Zaradi popolnega pomanjkanja interesa s strani velike večine slovenskih prvoligaških nogometnih klubov in vseh njihovih sponzorjev, letos na našo veliko žalost odpovedujemo prireditev SPINS XI 2008!

Zmagovalce SPINS XI 2008 bomo tako razglasili na posebni novinarski konferenci in sicer v četrtek, 22. 5. 2008 ob 12. uri, v sejni sobi 16/1 na sedežu ZSSS na Dalmatinovi ulici 4, v Ljubljani. Pokali bodo zmagovalcem podeljeni na tekmah pred domačim občinstvom! Pred novinarsko konferenco je sklican zbor predstavnikov nogometašev vseh slovenskih prvoligaških klubov, kjer bomo odločali o izrednih ukrepih zoper Združenje klubov 1. SNL (ZNPL) še pred koncem tekmovalnega leta 2007/08. O sprejetih ukrepih boste obveščeni na novinarski konferenci.

Združenje klubov 1. SNL namreč že skoraj več kot štiri leta namerno blokira in zavlačuje sprejetje kateregakoli zavezujočega akta s sindikatom SPINS, kar postavlja pod vprašaj resnost in sploh smisel obstoja ZNPL. Ravnanje ZNPL zavira napredek in razvoj slovenskega nogometa in nogometašev, pred čemer si nogometaši in slovenska javnost ne smemo več zatiskati oči!

Vnaprej vas obveščamo, da zagotovite svojo prisotnost na novinarski konferenci, saj kasneje ne bomo dosegljivi za katerakoli druga obvestila! Nogometne klube 1. SNL obveščamo, da za prihodnji četrtek dopoldne ne načrtujejo treningov.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji