Novice

< nazaj

Člani SPINS odslej zavarovani za primer trajne nesposobnosti igranja nogometa

Datum: 27.5.2020
Sindikat SPINS je v partnerstvu z zavarovalno posredniško družbo KRIK AKSUM d.o.o. in družbo PRICE FORBES & Partners Limited (Lloyd’s Brokers) iz Londona, svojim članom v Sloveniji omogočil zavarovanje za trajno nezmožnost opravljanja poklica, ki je na našem prostoru nov produkt in ga ni možno pridobiti pri nobeni drugi zavarovalnici v Sloveniji.

Namen produkta je 24 urna zaščita zavarovane osebe, profesionalnega nogometaša, za primer telesne poškodbe ali bolezni, ki povzroči trajno fizično nezmožnost poklicnega igranja nogometa. Vsi nogometaši, ki nastopajo v 1. SNL, imajo skupno zavarovalno kritje v višini 9 milijonov evrov, vsak posameznik pa je zavarovan z vsoto 30 tisoč evrov. V naslednji tekmovalni sezoni bodo v zavarovanje vključeni tudi profesionalni nogometaši v 2. SNL, vsi pa bodo predvidoma imeli možnost dodatnega povečanja zavarovalnega kritja.

Predstavniki sindikata SPINS so v preteklih dveh tednih vsem polnopravnim članom, ki nastopajo v klubih 1. SNL, že razdelili potrdila o vključenosti v zavarovalno kritje, ki veljajo od 1. 3. 2020 dalje. 

Morebitne nezgode (zavarovalni primeri) se prijavijo posredniški družbi KRIK AKSUM d.o.o., Brnčičeva ulica 41E, 1231 Ljubljana-Črnuče, 01/56-51-410.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji