Novice

< nazaj

Pričetek treningov selekcije SPINS

Datum: 18.6.2008

Že četrto leto zapored SPINS svojim članom, ki so trenutno brez pogodb, v mesecih juniju in juliju ponuja organizirano vadbo ter prijateljske tekme z najboljšimi slovenskimi nogometnimi klubi, s čimer jim olajša iskanje nove zaposlitve.

Letos je ta edinstveni projekt socialne narave resno ogrožen, saj SPINS ni deležen več nikakršne finančne podpore s strani NZS oziroma Združenja klubov 1. SNL, še manj pa s strani Olimpijskega komiteja Slovenije ali vladnih organov.

Od 17. do 21. julija se bo izbrana selekcija SPINS udeležila mednarodnega turnirja FIFPro v Amsterdamu, kjer bo prisotnih več kot 50 evropskih klubov ter mnogo drugih oglednikov in agentov. Več kot odlična priložnost torej za začetek poklicne poti v tujini. Selekcija SPINS brani drugo mesto z lizbonskega turnirja iz leta 2007. Pri iskanju novega kluba bo igralcem na voljo tudi pooblaščeni agent FIFA.
Udeleženci priprav SPINS bodo objavljeni na tej spletni strani in dosegljivi s klikom na animacijo na vrhu strani - Slovenska nogometna borza!

Letos se vadba prične 23. julija ob 16.00 uri na stadionu Ilirije v Ljubljani. Vsi vljudno vabljeni!

SPINS
 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji