Novice

< nazaj

Pričetek treningov selekcije SPINS

Datum: 18.6.2008

Že četrto leto zapored SPINS svojim članom, ki so trenutno brez pogodb, v mesecih juniju in juliju ponuja organizirano vadbo ter prijateljske tekme z najboljšimi slovenskimi nogometnimi klubi, s čimer jim olajša iskanje nove zaposlitve.

Letos je ta edinstveni projekt socialne narave resno ogrožen, saj SPINS ni deležen več nikakršne finančne podpore s strani NZS oziroma Združenja klubov 1. SNL, še manj pa s strani Olimpijskega komiteja Slovenije ali vladnih organov.

Od 17. do 21. julija se bo izbrana selekcija SPINS udeležila mednarodnega turnirja FIFPro v Amsterdamu, kjer bo prisotnih več kot 50 evropskih klubov ter mnogo drugih oglednikov in agentov. Več kot odlična priložnost torej za začetek poklicne poti v tujini. Selekcija SPINS brani drugo mesto z lizbonskega turnirja iz leta 2007. Pri iskanju novega kluba bo igralcem na voljo tudi pooblaščeni agent FIFA.
Udeleženci priprav SPINS bodo objavljeni na tej spletni strani in dosegljivi s klikom na animacijo na vrhu strani - Slovenska nogometna borza!

Letos se vadba prične 23. julija ob 16.00 uri na stadionu Ilirije v Ljubljani. Vsi vljudno vabljeni!

SPINS
 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji