Novice

< nazaj

Predstavljamo vam: ”Skrivno ravnovesje prvakov”

Datum: 5.2.2021
Predstavljamo vam novo strokovno publikacijo z naslovom “Skrivno ravnovesje prvakov”, ki  se na več kot 500 straneh in v osmih poglavjih sooča z izzivi zdravstvene stroke, predstavlja razmišljanja, izkušnje in refleksije 32 vrhunskih športnikov, kot so Petr Cech, Mo Farah, Kiki Bertens, Geremi Njitap Fotso, Arjen Robben, Lydia Williams, Chris Hoy, Sarah Gregorius in Chris Froome. Predgovor je napisal bivši zvezdnik svetovnega nogometa, Marco van Basten. Knjiga športnikom ponuja temeljite informacije, vpoglede, nasvete in trike za pripravo, razmislek in ozaveščanje o pomembnih zdravstvenih izzivih med poklicno kariero in po njej.
 
BREZPLAČNE KNJIGE ZA ČLANE SPINS
 
Z veseljem vam ponujamo priložnost, da si naročite svoj, brezplačen, izvod tiskane knjige. V tej fazi (prva izdaja knjige) je za nogometašice in nogometaše, ki jim angleški jezik ne predstavlja težav, na voljo le omejena količina tiskanih knjig.
 
Knjigo lahko z registracijo in uporabo enkratne kode »FIFPRO2021«, naročite na TEJ povezavi. Obdobje registracije/naročanja je odprto do 5. marca 2021.

Tukaj si lahko ogledate predstavitev knjige in preberete nekaj več o njeni vsebini.


 

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji