Novice

< nazaj

Selekcija SPINS začela z remijem

Datum: 2.7.2008

Prvi dvoboj selekcije SPINS se je prejšnji petek proti ekipi Interblocka končal z rezultatom 1 proti 1, mrežo pa je prvi načel Senad Tiganj, udeleženec svetovnega prvenstva iz leta 2002.

Tiganj je zadnje leto preživel v avstrijskem SAK-u, v ekipi SPINS pa bo nov klub poskusil poiskati na turnirju v Amsterdamu.

Na drugi tekmi, ki je bila odigrana danes, je bil nasprotnik mlada ekipa Hit Gorice. Rezultat je bil še pet minut pred koncem tekme neodločen, končalo pa se je z zmago primorcev s 3 proti 1. Strelec za SPINS je bil tokrat Božičič Dejan, ki je prejšnjo sezono nastopal za ekipo Livarja.

SPINS

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji