Novice

< nazaj

Prvo gostovanje v Avstriji

Datum: 14.7.2008

Nov uspešen nastop slovenskih nogometašev na generalki pred FIFPro turnirjem, se je v Gratkornu, s tamkajšnjim drugoligašem, končal z remijem ena proti ena. Strelec za SPINS je bil nekdanji igralec Domžal in Livarja Darko Topič. Hud naliv pred tekmo ni oviral igralcev obeh ekipi, ki so prikazali dopadljivo igro. Gratkorn je namreč eden redkih profesionalnih klubov v Evropi, ki domače tekme igra na umetni travi.

Za ekipo SPINS so v prvem polčasu nastopili: Hertelendi, Zore, Akoto, Šterbal, Delišimunovič, Božičič, Štrbac, Topič, Karapetrović, Puc in Tiganj.

V drugem polčasu so igrali še: Curanovič, Marič, Zupančič, Jašari, in Mohor.

SPINS

 

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji