Novice

< nazaj

Ekipa SPINS je osvojila 2. mesto

Datum: 19.7.2008

Premajhno število menjav pri ekipi SPINS (na voljo sta bili le dve rezervi) je jeziček na tehtnici prevesilo v korist Nizozemcev, ki so v finalu FIFPro v Amsterdamu z rezultatom dve proti ena osvojili prvo mesto.

Slovenski nogometaši so dobro začeli ter že v petnajsti minuti povedli preko Ljubiše Štrbca, ki je po podaji Blaža Puca z desne strani, s strelom po tleh, zaključil lepo napadalno akcijo. Mreža nizozemskega vratarja bi se lahko zatresla vsaj še enkrat, vendar pa napadalci SPINS niso bili dovolj natančni. Na žalost se je zgodilo ravno nasprotno in Nizozemci so do polčasa izenačili. V nadaljevanju so s številčno premočjo (izključen je bil strelec prvega gola Štrbac) zadeli še enkrat.

Slovenski nogometaši so na turnirju zapustili odličen vtis, zaradi česar so prejeli številne ponudbe tujih klubov. O njihovih morebitnih prestopih bomo poročali v naslednjih dneh, že zdaj pa lahko poročamo, da je Blaž Puc že iz Amsterdama odpotoval na preizkušno k zelo znanemu evropskemu klubu.

SPINS
 

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji