Novice

< nazaj

S Prašnikarjem do druge zmage

Datum: 24.1.2010

Selekcija igralcev brez pogodb, pod okriljem sindikata SPINS, je tudi v drugi pripravljalni tekmi dosegla zmago. Na igrišču z umetno travo na ŽAK-u v Ljubljani, so s 3:1 premagali člansko ekipo drugoligaša NK Šenčur.

Za ekipo SPINS so na igrišče stopili B. Kreft, A. Kokot, V. Varga, P. Ipavec, A. Jukan, E. Rakovič, I. Lazič, B. Puc, G. Režonja, E. Adilovič, U. Korun, R. Marinič, M.Tomašič, I. Damjanič, A. Alagič, M. Pavič, K. Cimirotič in A. Elshani. Ekipo je prvič vodil Bojan Prašnikar, ki bo z igralci brez pogodb odpotoval tudi na priprave v turško Antalyo. Po njegovem izboru se bo 16 igralcev odpravilo na 10 dnevne priprave, kjer se bodo poskušali dokazati tujim klubom proti katerim bodo igrali. Odhod je načrtovan za 1. 2. 2010.

"Vsekakor se iz teh igralcev, ki so na voljo, da narediti dobra ekipa. Določeni so v preteklosti že dokazali svoje kvalitete. Na treningih so zavzeti, dobro vadijo, vse to s ciljem čim boljše priprave za tekme v Turčiji. Verjamemo, da se bo kateremu izmed njih uspelo dokazati svojim potencialnim delodajalcem," je po prevzemu ekipe povedal Prašnikar.

Več o samih treningih, pripravah in namenu le teh pa bodo pri SPINS predstavili na novinarski konferenci, ki bo organizirana pred odhodom v Turčijo.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji