Novice

< nazaj

Treningi za nogometaše brez pogodb

Datum: 13.1.2010

Za svoje člane, ki so trenutno brez kluba, SPINS letos prvič pokriva tudi stroške treningov v zimskem času, in sicer do začetka spomladanskega dela prvenstva. Treningi potekajo vremenskim razmeram primerno v balonu ob stadionu za Bežigradom ter na ŽAK-u pretežno v dopoldanskem času.

Glede na število igralcev, ki bodo prisostvovali treningom, se bomo do naslednjega ponedeljka odločili, ali je smotrno organizirati 10-dnevne priprave v Turčiji ob koncu meseca ali ne. Razgovori z nekaj hoteli in Antaliji in Beleku so že v teku, kot tudi s klubi, proti katerim bi odigrali 5 do 6 tekem. Igrali bi le proti nogometnim klubom, ki dejansko iščejo okrepitve. Konec januarja in začetek februarja je v okolici Antalije na pripravah več kot sto prvoligaških ekip iz različnih koncev sveta.

Za vodenje ekipe smo trenutno v pogovorih z Bojanom Prašnikarjem, ki je izrazil pripravljenost, da po svojih močeh pomaga našim nogometašem, pridružilo pa bi nam se tudi nekaj agentov, ki bi lahko poskrbeli za morebitne prestope.

Rok za prijavo za odhod v Turčijo je do 16.00 ure v petek na telefon 01 43 41 280.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji