Novice

< nazaj

Selekcija SPINS klonila le proti prvakom

Datum: 12.7.2009

Nogometna selekcija SPINS je na mednarodnem turnirju FIFPro v Cannesu osvojila tretje mesto. V ''malem'' finalu je z 2:0 ugnala Švico, zadetka sta prispevala Darko Kremenovič in Davor Škerjanc.

V prvem polčasu je strel z bele točke po prekršku nad Blažem Pucom v vodstvom z 1:0 pretopil Darko Kremenovič, v drugem polčasu pa je dobro predstavo selekcije SPINS z zadetkom kronal še Davor Škerjanc. Nekdanji mladi reprezentant je v slovenski ekipi zapustil najboljši vtis, v torek pa se bo podal na preizkušnjo v Nemčijo. Slovenija je tako na turnirju klonila le proti kasnejšim zmagovalcem - Franciji. Gostitelji so v finalu po izvajanju 11-metrovk premagali Dansko.

Zadnje mesto je presenetljivo zasedla Portugalska, ki je s pripravami začela že tri tedne pred ostalimi tekmeci. Igralci, ki do srede ne bodo našli novega delodajalca, bodo še naprej nosili dres selekcije SPINS in ohranjali tekmovalno formo v prijateljskih dvobojih s tujimi klubi, ki se na prihajajočo sezono pripravljajo v neposredni bližini.

Končni vrstni red:

1. Francija
2. Danska
3. Slovenija
4. Švica
5. Nizozemska
6. Portugalska


SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji