Novice

< nazaj

SPINS z novo predstavitveno zloženko

Datum: 17.7.2017
Sindikat SPINS je z namenom nazornejše predstavitve lastnih dejavnosti in ugodnosti, ki jih članstvo prinaša, pripravil slikovito zloženko, ki bo služila kot pomoč predvsem mladim nogometašicam in nogometašem.
 

(Nekaj vsebine novonastale zloženke)

Že naslov ”Spoznaj sindikat SPINS, Tvoj sindikat!”, nam pove, da bodo nogometašice in nogometaši lahko v zloženki našli vse osnovne informacije povezane z delovanjem sindikata, predstavljene ugodnosti članstva, napotke in nasvete povezane s podpisom pogodbe, načina športnega življenja, prehranjevanja, zdravstvene oskrbe, groženj, ki športnikom med kariero grozijo v tej nogometni panogi in smernic, pri odnosih z javnostmi.
 
Zloženko bo prejel vsak nogometaš ob obisku predstavnikov sindikata SPINS, ki se bodo začeli izvajati v zaključku meseca avgusta.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji