Novice

< nazaj

SPINS z novo predstavitveno zloženko

Datum: 17.7.2017
Sindikat SPINS je z namenom nazornejše predstavitve lastnih dejavnosti in ugodnosti, ki jih članstvo prinaša, pripravil slikovito zloženko, ki bo služila kot pomoč predvsem mladim nogometašicam in nogometašem.
 

(Nekaj vsebine novonastale zloženke)

Že naslov ”Spoznaj sindikat SPINS, Tvoj sindikat!”, nam pove, da bodo nogometašice in nogometaši lahko v zloženki našli vse osnovne informacije povezane z delovanjem sindikata, predstavljene ugodnosti članstva, napotke in nasvete povezane s podpisom pogodbe, načina športnega življenja, prehranjevanja, zdravstvene oskrbe, groženj, ki športnikom med kariero grozijo v tej nogometni panogi in smernic, pri odnosih z javnostmi.
 
Zloženko bo prejel vsak nogometaš ob obisku predstavnikov sindikata SPINS, ki se bodo začeli izvajati v zaključku meseca avgusta.

Ostale novice

Sorodne novice

 • Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS
  29.7.2019

  Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS

  Izvršni odbor NZS je na svoji 37. seji dne 19. 6. 2019 sprejel pomembne spremembe in dopolnitve pravil o statusu igralcev, ki bistveno povečujejo pravice le teh pri odpovedi pogodbe in izterjavi zapadlih obveznosti.

 • Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom
  11.6.2019

  Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom

  Konec preteklega tedna je SPINS v znak zahvale za sodelovanje pri projektu Nogometna Gala SPINS XI 2019 podjetju Telekom Slovenije, predal dres državne reprezentance s podpisi članov najboljše enajsterice 1. SNL.

 • FIFPro podpira napredek ženskega nogometa
  4.6.2019

  FIFPro podpira napredek ženskega nogometa

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro podpira pobudo avstralskega sindikata profesionalnih nogometašev in nogometašic, o povišanju sredstev nagradnega sklada, na svetovnem prvenstvu za ženske.

 • TOKRAT GREM VOLIT!
  6.5.2019

  TOKRAT GREM VOLIT!

  Evropski parlament je v sklopu projekta sklenil partnerstva s številnimi evropskimi organizacijami ter društvi civilne družbe. Med drugim se je povezal z združenjem FIFPro, ki je preko sindikata SPINS aktivno tudi v Sloveniji.

 • Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše
  6.5.2019

  Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše

  Štirim klubom 1. slovenske nogometne lige Telekom Slovenije (Olimpija, Celje, Domžale in Gorica), so se v kratkih nagovorih zdaj priključili tudi kandidati za poslance v Evropski parlament.

Sponzorji