Novice

< nazaj

Pričetek priprav ekipe SPINS za turnir v Solunu

Datum: 14.6.2011

Za nogometaše, člane sindikata SPINS, ki še nimajo podpisanih pogodb s svojimi novimi delodajalci, se v sredini meseca junija začnejo organizirane, dvajset-dnevne priprave, z zaključkom na mednarodnem turnirju v Solunu.

Treningi za nogometaše brez pogodb se bodo pričeli v sredo 15. 6. 2011, na stadionu ŽAK Ljubljana, ob 17.00 uri (zbor igralcev ob 16:30 uri).

Ekipo bo drugič zapored vodil bivši nogometaš in trener NK Olimpije Jani Pate, ki bo imela v času od 15. 6. do 10.7.2011 najmanj 15 treningov in 5 prijateljskih tekem. Letos bo imela ekipa SPINS-a za nasprotnike na prijateljskih tekmah tri klube iz 1. SNL, in sicer NK Celje, ND Gorica in NK Domžale. Prvi nasprotnik pa bo tretjeligaš NK Kamnik, ki bo primeren tekmec za začetek priprav.

Po zaključenem pripravljalnem delu v Sloveniji se bo ekipa SPINS-a odpravila na t.i. "triangolo" turnir za igralce brez pogodb, v Solunu v Grčiji, kjer bodo nogometaši pod budnimi očmi predstavnikov klubov iz več kot 10 držav iskali nove priložnosti za igranje v tujini. Turnir bo potekal pod pokroviteljstvom Svetovne zveze nogometnih sindikatov (FIFPro), in sicer 9. julija. 2011. Letos bo turnir prvič organiziran za vzhodno-evropske države, glavno breme organizacije pa bo ležalo na slovenskem sindikatu nogometašev, ki je solidarno izstopil iz glavnega turnirja FIFPro, ki bo letos 16. in 17. julija v Amsterdamu. Poleg ekipe SPINS, ki ima že šest-letno zgodovino nastopov na turnirju FIFPro, bodo kot novinci sodelovali domačini Grki in nogometaši iz Bolgarije.

Sodelujoči nogometaši brez pogodb (free agents) so navedeni v Slovenski nogometni borzi, do katere pridete s klikom na banner na vrhu te spletne strani.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji