Novice

< nazaj

Poraz v prvi tekmi selekcije SPINS

Datum: 3.7.2010

Ekipa SPINS se je v prvi tekmi na štadionu Ilirije pomerila z NK Celje, kjer so že uvodne minute pripadle nogometašem brez pogodb. Kot prvi je po podaji Živca zapretil Perme, vendar je obramba Celja v zadnjem hipu preprečila zadetek.

V 14. minuti pa najnevarnejša priložnost za SPINS, saj je Živec zadel prečko. V 23. minuti se je zopet zatresel okvir vrat, ko je Perme z močnim udarcem zadel vratnico. Po izjemnih priložnostih gostiteljev pa so prišle minute Celjanov, potem ko so Medved, Gobec in Brezič poskušali z razdalje, vendar je bil venomer na mestu odlični vratar Šeremet. Slednji pa je v 36. minuti vendarle klonil, ko je bil povsem nemočen ob strelu Romana Bezjaka. Le ta se je v kazenskem prostoru odlično otresel obrambnih igralcev in z natančnim strelom postavil rezultat prvega polčasa. V nadaljevanju sta oba trenerja ponudila priložnost za igro nogometašem, ki so prvi polčas spremljali ob igrišču. V 71. minuti si je Rep po hitrem protinapadu priigral priložnost za zadetek, a je bil na mestu vratar Šeremet. Čeprav so imeli zatem igralci SPINS-a nekaj lepih priložnosti za izenačenje, pa je v 87. minuti Rajko Rep dokončno odločil zmagovalca. Akcijo je začel na desni strani Štraus, ki je lepo podal na rob kazenskega prostora, kjer je Rajko Rep z udarcem na prvo zadel v spodnji desni kot gola.

SPINS - CM CELJE 0:2 (0:1) Bezjak (36), Rep (87).

Ekipa SPINS: Šeremet, Kokot, Lazič, Kapič, Škubic, Selimović, Grabič, Zatkovič, Zeljkovič, Perme, Šturm. Igrali so še: Nikolič, Rastovec, Grabus, Tomažič, Strbac, Trebušon, Kalin, Živec, Puc, Bordon.
Trener: Jani Pate

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji