Novice

< nazaj

Poraz v prvi tekmi selekcije SPINS

Datum: 3.7.2010

Ekipa SPINS se je v prvi tekmi na štadionu Ilirije pomerila z NK Celje, kjer so že uvodne minute pripadle nogometašem brez pogodb. Kot prvi je po podaji Živca zapretil Perme, vendar je obramba Celja v zadnjem hipu preprečila zadetek.

V 14. minuti pa najnevarnejša priložnost za SPINS, saj je Živec zadel prečko. V 23. minuti se je zopet zatresel okvir vrat, ko je Perme z močnim udarcem zadel vratnico. Po izjemnih priložnostih gostiteljev pa so prišle minute Celjanov, potem ko so Medved, Gobec in Brezič poskušali z razdalje, vendar je bil venomer na mestu odlični vratar Šeremet. Slednji pa je v 36. minuti vendarle klonil, ko je bil povsem nemočen ob strelu Romana Bezjaka. Le ta se je v kazenskem prostoru odlično otresel obrambnih igralcev in z natančnim strelom postavil rezultat prvega polčasa. V nadaljevanju sta oba trenerja ponudila priložnost za igro nogometašem, ki so prvi polčas spremljali ob igrišču. V 71. minuti si je Rep po hitrem protinapadu priigral priložnost za zadetek, a je bil na mestu vratar Šeremet. Čeprav so imeli zatem igralci SPINS-a nekaj lepih priložnosti za izenačenje, pa je v 87. minuti Rajko Rep dokončno odločil zmagovalca. Akcijo je začel na desni strani Štraus, ki je lepo podal na rob kazenskega prostora, kjer je Rajko Rep z udarcem na prvo zadel v spodnji desni kot gola.

SPINS - CM CELJE 0:2 (0:1) Bezjak (36), Rep (87).

Ekipa SPINS: Šeremet, Kokot, Lazič, Kapič, Škubic, Selimović, Grabič, Zatkovič, Zeljkovič, Perme, Šturm. Igrali so še: Nikolič, Rastovec, Grabus, Tomažič, Strbac, Trebušon, Kalin, Živec, Puc, Bordon.
Trener: Jani Pate

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji