Novice

< nazaj

Odmevna zmaga proti NK Maribor

Datum: 6.7.2010

Na drugi pripravljalni tekmi v Rogozi je ekipa SPINS, letos sestavljena iz odličnih poklicnih nogometašev, ki s v pretekli sezoni v večini igrali v najvišjih tekmovanjih v Sloveniji in tujini, v gosteh premagala močni NK Maribor z 2:0.

Zadetka sta po kombinacijah, v katerih je sodeloval celotni napad, dosegla Zatkovič in Perme, ekipo pa je odlično usmerjal trener Jani Pate. Za moštvo NK Maribora so v prvem polčasu igrali Radan, Majer, Kek, Potočnik, Rešek, Bačinovič, Spahić, Cvijanović, Sprečo, Volaš, Plut. V drugem polčasu pa Pridigar, Mejač, Potočnik, Mertelj, Viler, Dodlek, Mezga, Pavličić, Jelić, Tavares, Bunderla.

NK Maribor - SPINS 0:2 (0:2) Zatkovič (32), Perme (44).

Ekipa SPINS: Šeremet, Kokot, Grabus, Lazič, Elsner, Selimović, Grabič, Zatkovič, Zeljkovič, Perme, Šturm. Igrali so še: Škubic, Kalin, Rastovec, Tomažič, Štrbac, Trebušon, Bordon. Trener: Jani Pate

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji