Novice

< nazaj

Hagi pohvalil igro ekipe SPINS

Datum: 5.2.2010

Slovenski nogometaši brez pogodb so odigrali drugo prijateljsko tekmo v Antalyi in remizirali proti Viitorul Constanto z 2:2.

Gre za klub, ki v Romuniji igra šele v tretji ligi, a ima visoke cilje (trenutno je na drugem mestu prvenstvene razpredelnice), zato je na visokem nivoju. Alfa in omega tega kluba pa je najboljši romunski nogometaš vseh časov in nekdanji zvezdnik evropskega nogometa Gheorghe Hagi.

Za selekcijo SPINS, ki je vodila že z 2:0, nato pa v izdihljajih tekme prejela izenačujoč zadetek, sta zadela Eldin Adilović in Patrik Ipavec.

Omeniti velja, da je bilo na tekmi kar nekaj predstavnikov različnih klubov, ki so morebiti med selekcijo nogometašev brez pogodb opazili koga, s katerim bi se radi okrepili. Predsednik SPINS Dejan Stefanovič, ki je z ekipo na pripravah v Antalyji, verjame, da bo nekaj nogometašev dobilo novega delodajalca, eden izmed njih, nekdanji nogometaš Primorja, Rudarja Velenja, Luke Kopra, Olimpije in Ljubljane Boštjan Kreft, pa se že nahaja na preizkušnji enega izmed klubov, ki so na pripravah v Antalyji.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji