Novice

< nazaj

Ekipa SPINS brez poraza zaključila priprave

Datum: 10.2.2010

Ekipa SPINS je v sklopu priprav v Turčiji premagala madžarskega prvoligaša FC Gyori ETO z 2:1 in v zadnjem prijateljskem srečanju v Antaliji remizirala s kazahstanskim klubom Ordabassy.

Proti Gyoru je selekcijo SPINS v močnem dežju v vodstvo v 30. minuti po prodoru s polovice igrišča ter predhodni asistenci Eldina Adilovića popeljal Ermin Rakovič. V 74. minuti je nekdanji napadalec Interblocka iz Bosne in Hercegovine s pravo malo akrobacijo po akciji celotne ekipe in predložku Patrika Ipavca z desne strani še povišal rezultat, nato pa je tretjeuvrščena ekipa madžarskega prvenstva po jesenskem delu postavila končni rezultat.

Edini zadetek za selekcijo SPINS je na tekmi z Ordabassyjem - to je bila že sedma v zadnjih 14 dneh - v 80. minuti prispeval Blaž Puc.

Nogometaši brez pogodb so tako Turčijo zapustili neporaženi, saj so zbrali tri remije in eno zmago.

SPINS

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji