Novice

< nazaj

Prestižna ura Hublot za najboljšega nogometaša 1. SNL

Datum: 4.12.2015
Klub Goodlife, ki se nahaja na Ljubljanskem gradu je bil gostitelj ekskluzivnega večera z najboljšimi slovenskimi nogometaši, predstavniki HUBLOT-a in drugimi slavnimi ter VIP udeleženci. Večer je s plesnim talentom popestrila skupina Birds of Paradise z Nadiyo Bychkovo. Prireditev je povezoval Marko Potrč.

Novinarske konference, ki je predstavljala uvod v kasnejši dogodek "Hublot loves Art" in predstavitev posebne kolekcije prestižne ure Hublot , so se poleg direktorjev podjetja Slowatch, Matjaža Šteblaja in Mateja Breganta, predstavnika znamke Hublot, Davida Camba, predsednika SPINS, Dejana Stefanovića, udeležili tudi nogometaši treh najvišje uvrščenih klubov na lestvici 1. SNL, in sicer Petar Stojanović in Amir Dervišević iz NK Maribor, Nejc Vidmar, Nejc Skubic in Darko Zec iz NK Domžale ter Darijan Matić, Miha Zajc in Ezekiel Henty iz NK Olimpija Ljubljana.


Poleg glavnih partnerjev v svetu nogometa, je HUBLOT ustvaril ekskluzivni klub ambasadorjev, s katerimi deluje z roko v roki. Legenda Pele, "the Special one" José Mourinho, Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea, Ajax Amsterdam, Juventus iz Torina so le nekateri izmed njih... "Povezanost je v delitvi. Če ne deliš, boš izpadel. HUBLOT je bil srečnež in ima to dolžnost, da nekaj tega uspeha deli."

Matjaž Šteblaj in Matej Bregant, direktorja Slowatch-a:
«V podjetju Slowatch smo ponosni na to partnerstvo. Veseli smo, da v Sloveniji zastopamo tako prestižno znamko kot je HUBLOT, ki nam tovrstna partnerstva omogoča. V svetu se prestiž druži z nogometom in temu trendu sledimo tudi v podjetju Slowatch.
Naj se najboljši družijo na nogometnem igrišču kot tudi izven njega. HUBLOT ljubi nogomet!” 
 
Ob sklenitvi sodelovanja med sindikatom SPINS in podjetjem Slowatch, oziroma prestižno znamko Hublot, ki jo omenjeno podjetje zastopa, prisotni niso skrivali zadovoljstva, prav tako pa po besedah nogometašev takšna nagrada predstavlja dodaten motiv za še boljše predstave na travnatih površinah.
 
Za vse tiste, ki jih zanima, katera od ur bo po tradicionalni prireditvi Nogometna Gala SPINS XI 2016, 17. maja 2016 v Grand Hotelu Union v Ljubljani, krasila zapestje najboljšega nogometaša sezone 2015/2016, naj povemo, da gre za model ure Big Bang Steel Ceramic, ki je eden najbolj tradicionalnih in hkrati prepoznavnih modelov znamke Hublot.  

Ostale novice

Sorodne novice

 • Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS
  29.7.2019

  Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS

  Izvršni odbor NZS je na svoji 37. seji dne 19. 6. 2019 sprejel pomembne spremembe in dopolnitve pravil o statusu igralcev, ki bistveno povečujejo pravice le teh pri odpovedi pogodbe in izterjavi zapadlih obveznosti.

 • Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom
  11.6.2019

  Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom

  Konec preteklega tedna je SPINS v znak zahvale za sodelovanje pri projektu Nogometna Gala SPINS XI 2019 podjetju Telekom Slovenije, predal dres državne reprezentance s podpisi članov najboljše enajsterice 1. SNL.

 • FIFPro podpira napredek ženskega nogometa
  4.6.2019

  FIFPro podpira napredek ženskega nogometa

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro podpira pobudo avstralskega sindikata profesionalnih nogometašev in nogometašic, o povišanju sredstev nagradnega sklada, na svetovnem prvenstvu za ženske.

 • TOKRAT GREM VOLIT!
  6.5.2019

  TOKRAT GREM VOLIT!

  Evropski parlament je v sklopu projekta sklenil partnerstva s številnimi evropskimi organizacijami ter društvi civilne družbe. Med drugim se je povezal z združenjem FIFPro, ki je preko sindikata SPINS aktivno tudi v Sloveniji.

 • Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše
  6.5.2019

  Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše

  Štirim klubom 1. slovenske nogometne lige Telekom Slovenije (Olimpija, Celje, Domžale in Gorica), so se v kratkih nagovorih zdaj priključili tudi kandidati za poslance v Evropski parlament.

Sponzorji