Novice

< nazaj

SPINS razdelil prve vrednostne bone Pro:Direct Soccer

Datum: 10.4.2017
Sindikat SPINS bo v tej in prihajajočih tekmovalnih sezonah, po vzoru angleškega sindikata profesionalni nogometašev PFA, omogočil nakup nogometnih čevljev (kopačk) in rokavic za vratarje vsem profesionalnim nogometašem in nogometašicam v Sloveniji.

V preteklem tednu je SPINS, v klubih 1. SNL razdelil prve vrednostne bone, ki jih nogometaši unovčijo v spletni trgovini Pro:Direct Soccer. Odziv nogometašev na omenjeno ugodnost je izredno pozitiven.
 
Ponosni smo na novo sodelovanje s podjetjem Pro:Direct Sport, s katerim smo našim članom zagotovili najširšo izbiro visoko kvalitetnih nogometnih čevljev in rokavic za vratarje vodilnih proizvajalcev, vključno s številnimi ekskluzivnimi proizvodnimi linijami.
 
Ugodnost, ki jo prinaša članstvo v sindikatu SPINS je vezana na vrednosti bon, ki ga bo član sindikata prejel ob plačilu letne članarine in s katerim bo imel možnost nakupa nogometnih čevljev ali rokavic preko spletne strani www.prodirectsoccer.com. Dodatna ugodnost ob prejetju bona Pro:Direct je tudi avtomatsko VIP članstvo v shemi Pro:Direct PFA (Pro:Privilege), ki vam daje pravico do 15% popusta, na vseh prodajanih izdelkih.
 
To je le ena od mnogih ugodnosti, ki jih sindikat SPINS zagotavlja svojim članom. Za celoten seznam ugodnosti, ki ste jih kot člani deležni, obiščite našo spletno stran www.spins.si ali pa se obrnite neposredno na sindikat SPINS.

Ostale novice

Sorodne novice

 • Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS
  29.7.2019

  Potrjene spremembe PRSI NZS in Disciplinskega pravilnika NZS

  Izvršni odbor NZS je na svoji 37. seji dne 19. 6. 2019 sprejel pomembne spremembe in dopolnitve pravil o statusu igralcev, ki bistveno povečujejo pravice le teh pri odpovedi pogodbe in izterjavi zapadlih obveznosti.

 • Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom
  11.6.2019

  Dres s podpisi najboljših nogometašev pretekle sezone v Sloveniji, kot zahvala podjetju Telekom

  Konec preteklega tedna je SPINS v znak zahvale za sodelovanje pri projektu Nogometna Gala SPINS XI 2019 podjetju Telekom Slovenije, predal dres državne reprezentance s podpisi članov najboljše enajsterice 1. SNL.

 • FIFPro podpira napredek ženskega nogometa
  4.6.2019

  FIFPro podpira napredek ženskega nogometa

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPro podpira pobudo avstralskega sindikata profesionalnih nogometašev in nogometašic, o povišanju sredstev nagradnega sklada, na svetovnem prvenstvu za ženske.

 • TOKRAT GREM VOLIT!
  6.5.2019

  TOKRAT GREM VOLIT!

  Evropski parlament je v sklopu projekta sklenil partnerstva s številnimi evropskimi organizacijami ter društvi civilne družbe. Med drugim se je povezal z združenjem FIFPro, ki je preko sindikata SPINS aktivno tudi v Sloveniji.

 • Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše
  6.5.2019

  Kandidati za EU poslance izbirajo najboljše nogometaše

  Štirim klubom 1. slovenske nogometne lige Telekom Slovenije (Olimpija, Celje, Domžale in Gorica), so se v kratkih nagovorih zdaj priključili tudi kandidati za poslance v Evropski parlament.

Sponzorji